4 Декември, 2012 11:24 2 037 3

Панайот напусна завинаги къщата на Big Brother

  • панайот-
  • big brother-
  • all stars-
  • къщата-
  • съквартиранти

По време на вчерашния Live в ефира на Нова Тв, къщата на Big Brother All Stars напуснаха, не един, а двама съквартиранти. Това бяха Панайот и любимецът на народа – Стоян.

Няколко часа преди двама от съквартирантите  да напуснат шоуто завинаги, Биг Брадър даде нова мисия на номинираните, като те трябваше да отговарят на различни въпроси. Участниците трябваше да проявят характерите, знанията, смелостта и бързината си.

Поведението на Панайот по време на играта, отново изнерви останалите до краен предел. Участникът от Гълъбово прекъсваше Стойка, Дими, Миро, Никола и Тризначките, а със своята активност дори не даде възможност на някои от тях да се включат в играта. Стойка отново не остана равнодушна към поведението на Панайот, като в гнева си тя дори се разплака. 

Македонецът Никола и Дими можеха спокойно да си поемат дъх, след като водещият Ники Кънчев им съобщи, че са събрали най-малко негативни гласове от зрителския вот.

Останалите номинирани – Миро, Стойка, Панайот и Тризначките отговаряха на живо от Изповедалнята на въпросите на защитниците в студиото -  фолк певеца Константин, социолога Мира Радева, ТВ водещата Мая Савова и Къци Вапцаров.

Зрителският вот определи Панайот да напусне завинаги Къщата на Big Brother. Той остана видимо доволен от избора на зрителите, убеден, че е дал всичко от себе си, за да има шоу и настроение в Къщата.

Другият Съквартирант, който трябваше да си тръгне от Big Brother All Stars, беше Стоян. Той изобщо не беше подготвен за новината и напусна Къщата само по потник и яке.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 невидим

    1 0 Отговор
    Потресаваща новина
  • 2 toni

    1 0 Отговор
    Абе защо изгонихте Панайот Сега какво ще гледаме Пълна скука ще бъде без него Има нещо гнило тука Биг Брадър май го е нагласил Какво ще кажете за Боби когато се е напил и паднал това не се излъчи нали ЗАЩО???????
  • 3 абв

    0 0 Отговор
    как може нова тв да дава ефир на простаци като Митйо пищова и Панайот радвам се че БОБИ е шамаросал ГЪЛЪБОВСКИЯ