Last news in Fakti

17 Януари, 2021 14:09 5 219 4

Любов и пари през февруари според астролога Павел Глоба

  • любов-
  • хармония-
  • пари-
  • астрология-
  • павел глоба-
  • зодии

Енергийният връх на този аспект ще бъде в средата на февруари и има 7 зодии, които ще го усетят най-силно

Любов и пари през февруари според астролога Павел Глоба - 1
Снимкa: Shutterstock

Февруари 2021 година ще бъде един от най-хубавите във финансов план месеци през тази година. Причината са благоприятните взаимодействия на планетите по време на него. Целият месец ще се управлява главно от съвпада на две положителни планети - Юпитер и Венера.

Както знаете, Венера в астрологията е символ на парите, която обаче не ни дава само финансови успехи, но и внася любов и хармония в живота ни, пише jenata.blitz.bg.

Юпитер от друга страна дарява живота ни с късмет. Съюзът и съвпадът между тези две планети обещава сериозни парични постъпления за няколко зодии. Гарантирана им е и хармония в любовта, намиране на половинка или задълбочаване на връзката със сегашната. Енергийният връх на този аспект ще бъде в средата на февруари и има 7 зодии, които ще усетят тази връзка между двете планети. Става въпрос за Водолей, Близнаци, Везни, Овен, Стрелец, Дева и Рак.

Козирозите също могат да разчитат на големи финансови постъпления, защото Водолеят при тях е във втори дом, който отговаря именно за финансите.

Друго приятно събитие през февруари е аспектът "Портата на Пепеляшка", формират от взаимодействието между Венера и Хирон. Името на този аспект говори само по себе си, че именно тогава ще можем да срещнем нашия принц, който да ни издигне в социален и материален план.

Този аспект носи също така неочаквани финансови постъпления и успехи на работното място. Смята се, че Хирон дава ключовете за даровете на Венера, а тя е любов, хармония и пари.

Той ще е валиден през първите две седмици на февруари. По това време е много важно да сме внимателни с хората, които влизат в живота ни и с които общуваме най-много. Тази връзка ще бъде особено силна за Водолей, Овен и Стрелец. А Меркурий е ретрограден в края на месеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОДИ МЕ МАМО С КЪСМЕТ! !

    9 1 Отговор
    ПЪК МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ! !КОЙ КАК СИ ГО НАПРАВИ. .
  • 2 Ваньо

    1 2 Отговор
    Този виц Рейгън твърди, че му е разказан от съветски държавен глава, но не иска да посочи кой:
    Вървят си двама мъже по улицата и единият пита другия:
    - Построихме ли напълно комунизма?
    Другият го поглежда и му отвръща:
    - О, не, тепърва ще става много по-зле.

    Глоба нищо не казва дали и днес положението е както преди или мълчи, защото в СССР сякаш имаше повече свобода. И можеше да оцелееш от Колима, но днес се действа с други средства.
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Тоз ако не познае ще има глоба.
  • 4 Петко

    0 1 Отговор
    А от жена му Пенка Бонус какво имаме?