Last news in Fakti

23 Януари, 2021 19:09 4 793 28

Кобилкина разкрива: 10 причини защо жените казват "НЕ"

  • наталия кобилкина-
  • съвети-
  • мъже-
  • жени

Известната сексоложка даде нови напътствия на мъжете

Кобилкина разкрива: 10 причини защо жените казват "НЕ" - 1
Снимка: Shutterstock

1. Лоша лична хигиена
Жените обичат чистота и поне минимална хигиена. Те мразят: мръсни обувки, смачкани дрехи, мръсотия под ноктите, дълги нокти, нагризани нокти, жълти зъби, миризма на пот, пърхот, миризма на мръсни дрехи, немарливост, неподдържани бради, мръсна кола (противно е да се качиш в нея). Жената няма да позволи до нея да се доближи мъж, който изглежда така, като че ли може да я изцапа.

2. Непрекъснато сравняване на себе си с другите
Това е свързано с ниска самооценка и непрекъснато търсене на факти, които потвърждават, че сте добър, че сте по-добър от другите. Вашата самооценка е субективна и пряко зависи от това колко добре познавате себе си, възможностите си и вашия вътрешен свят.

3. Отсъствие на уважение и изобщо обич към ЖЕНИТЕ.
Интересното е, че “общата” любов към жените е по-необходима не на жените, а именно на мъжете. Когато наистина започнете да обичате жените, да им се възхищавате и да ги уважавате, само тогава ще можете да намерите подход към всяка една от тях. Ще успявате да разберете какво тя иска и ще можете да я направете щастлива и удовлетворена. Като резултат от това вие самият ще получите голямо удоволствие.

4. Дребнавост и стиснатост
Това са „качества”, основани на страха от споделяне. Мъжете често се страхуват да дават, защото не получават в замяна очакваното. Ето защо, когато един мъж няколко пъти не получи желаното, той предпочита да не дава нищо повече от себе си. В социалното взаимодействие е измислено така, че мъжът да дава, а жената да приема. Този, който умее да го прави успешно, получава повече. Стиснатостта за пари преминава в дребнавост и ограниченост на действията, емоциите и чувствата. Не случайно във всички приказки този, който е седял върху сандъците със злато, винаги е оставал сам.

5. Егоцентризъм
Мъжът мисли само за себе си, говори само за себе си, а жената не му е интересна толкова, колкото той самият на себе си.

6. Агресия
Като реакция на отказ от страна на жените. Задачата на жената е да търси максимално подходящ генетичен материал, а задача на мъжа е да разпръсне своето семе на максимално количество жени.

7. Отсъствие на чувство за хумор и пошлост
Както се казва, мъж, който може да разсмее една жена, е с един крак в леглото ѝ. Защото, когато жената се смее отделя хормон на щастието – серотонин, който помага за отделянето на ендорфините, които пък отговарят за сексуалното желание. Някои имат вроденото чувство за хумор, всички останали могат да го развият. Винаги имайте наум няколко вица и смешни историйки. Научете се да ги разказвате смешно и забавно. Създавайте интрига. Опитвайте се да перифразирате думите на момичето, така че да станат смешни. Научете се да се самоиронизирате.

8. Неувереното държание
Вътрешната неувереност се отразява на позата, жестовете, гласа, държанието, и разбира се прозира в постъпките. Истинската жена винаги търси уверен мъжкар, който да може да я защити и осигури. Тя непрекъснато проверява избраника си. Например, ако тя твърди, че вече не го обича или му отказва да се срещнат, бързо си променя настроението, това не означава, че не го хареса. Просто в този момент тя го тества… Ако той не издържи на нейните удари, тя го отхвърля с лекота, смятайки го за слаб.

9. Мързелив и неинициативен
Мързелът пречи на вашето личностно развитие, не ви позволява да станете нещо повече от това, което сте в момента. Едно от нещата, които жените ценят страшно много, е способността мъжете да извършват нестандартни постъпки. Това е възможно само тогава, когато не ви мързи да измислите нещо ново. Нестандартността идва само тогава, когато сте опитали всичко стандартно.

10. Отсъствието на цели и вътрешна ограниченост
Една от разликите между обикновения мъж и успешния мъж е наличието на цели. Когато човек има цел, тогава се появява и енергията. Това е като попътен вятър за кораба, който издува и насочва корабното платно. Когато човек не знае какво иска, той просто се клатушка в морето. Не потъва, но и не се движи. Целите разширяват спектъра на възможностите, които правят живота по-добър.И обратното, човек без цели е “насочен”в областта на ограничението. Такъв човек разсъждава само в посока с какво може да се ограничи, за да оцелее.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    38 6 Отговор
    Кобилкина е толкова сексолог колкото ковид професорите.
  • 2 сила

    28 11 Отговор
    прибирайте го по скоро това изтрещело същество,вече не е смешно...има сериозна нужда от лечение
  • 3 Ми би могла

    12 5 Отговор
    да се поддържаш по-добре ,ма Кобилкова. За да имаш самочувствие.
  • 4 Jackpotov

    34 9 Отговор
    Демек,ако не съм перфектен на 100 %,жена няма да си намеря ... и това ми го обеснява няква руска к*рва ?!
  • 5 Crossfit

    24 8 Отговор
    5 пари не давам за кобилкина и кухи чалгарки.
  • 6 8а клас

    3 6 Отговор
    13 см добре ли е? една кака две години по-голяма ме вкара в леглото обаче не ми стана от притеснение че ми е малък. Никога няма да имам жена!
  • 7 Behemoth

    0 16 Отговор
    Само загубеняците се занимават с жени....мъжкарите са си самодостатъчни.....
  • 8 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 7 Отговор
    това ме притеснява най много и мен тъй като мисля тази година да предложа брак на моята приятелка ВЕСИ и се боя да не чуя НЕ като отговор защото тя наистина е исключителна жена и преди няколко години дори участва в конкурса мис КАЗАНЛЪШКА РОЗА и завърши на 12 място което е невероятен успех от друга страна и ас съм мъж мечта за всяка жена имам стабилна работа в МАГАЗИНА на братовчет ми имам кола страхотен романтик съм и съм доста интелигентен но жените в град КАЗАНЛЪК имат високи изисквания дано все пак чуя ДА и се оженим иначе лошо за мен

    Коментиран от #10, #22

  • 9 Кръст

    2 1 Отговор
    на простотиите ѝ , които са опасни за лековерни хорица ! Нали гръцка беше милионер ?
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    ТИ ДА НЕ СИ ОТ ТОЧКА №1 ?Само разбрах,че имаш хубава кола автоMaтик!!!
  • 11 Диверсант

    4 1 Отговор
    Най ме изкефи 4-та точка..... А аз тез съвети плащат ли и някой???
  • 12 Г-ца от Казанлък

    11 2 Отговор
    Никога не съм имала изисквания към мъжете. За мен те са 2 типа : мой тип и не мой тип! Винаги съм ги избирала единствено по хубост...Проблемът е, че този "мой тип" все някак не се получава с тях, или не ме огрява, или е за кратко, а тези "не мой тип" са готови на всичко, но аз не мога да им отвърна! Само единият обича в една връзка, другият просто приема тази обич. Затова и не вярвам в Любовта!

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Роза

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Г-ца от Казанлък":

    Вeси г_це ти да не си приятелкaта на ГРАД КАЗАНЛЪК?!
  • 14 Лора

    5 5 Отговор
    Всичкото е ужасно, настръхнах докато го четях, но нали чухте една какво каза,, Бий ме, обичам те,, - такива всичко приемат, само и само пещерата да е пълна.....с трева разбира, се, за през зимата.....!
  • 15 А в какво вярваш?!

    2 4 Отговор

    До коментар #12 от "Г-ца от Казанлък":

    Кажи да, ти помогнем с некой съсет, пък може да ти,, легне,, на сърце....!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Факт

    10 2 Отговор
    Явно животът на острова не и понася. Да иде в Дубай да чупе рязани ... и ще се оправи.
  • 18 Брендилия

    2 2 Отговор
    Кабилькина се е изокала като психолого-дръвен философ. Сексологията няма общо с точките в статията
  • 19 7777

    3 7 Отговор
    Ако Кобилкина беше по-млада щях да и покажа на какво е истински мъж.

    Коментиран от #20, #26

  • 20 Ха-ха

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "7777":

    Че тя е на 37 сиреч е достатъчно млада. Или викаш при вас на тия години и прабаби стават ха ха.

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Вечният ерген

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Радвай се ,ако ти каже НЕ,така ще имаш още няколко годинки свобода,брака е затвор.
  • 23 7777

    2 5 Отговор

    До коментар #20 от "Ха-ха":

    Говоря за по-млади,както искаш го разбирай.

    Коментиран от #25

  • 24 Сянка

    1 2 Отговор
    А бе Вие,пак ли не спите?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 747474

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "7777":

    Който много се хвали, обикновено не пали...
  • 27 Камилкина

    1 3 Отговор
    Ако изобщо обръщате внимание на каквото и да било нещо, което казват жените, значи имате сериозен проблем.
  • 28 747474

    4 0 Отговор
    Абсолютно съм съгласна с по-голяма част от написаното, въпреки че не съм фенка на Кобилкина въобще.
    Преди време се срещах с един, който беше тотално скаран с хигиената- точно се развихрихме на задната седалка на джипа му ама то буквално нямаше чисто място,тотален хаос и мръсотия. Иначе претенции големи. И точно като е описано - самовлюбен нарцис, който само се хвали колко е добър с жените и какво има, въобразявайки си, че целият свят се върти около него. Ама насреща нищо. Не можеше да води смислен разговор, само едни и същи заучени фрази повтаряше, пуснал шкембе, ръце като шкурка, неподдържани, малък инструмент, който от време на време отказваше и пълна липса на чувство за ритъм. Идея си няма какво да прави с жените, ама иначе приказки големи, ама само с приказки не става.