Last news in Fakti

26 Януари, 2021 11:32 12 166 48

Гала отказала 20 бона заплата от bTV, вместо това...

  • гала-
  • заплата-
  • btv-
  • предложение за работа-
  • отказала-
  • голяма заплата-
  • тв водеща

Вероятно тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Двойна заплата е отказала Гала, за да се премести от Нова телевизия в bTV. Че е получила оферта за скъп трансфер в конкуренцията, разкри самата тя, но побърза да уточни, че е отхвърлила предложението още в зародиш, пише седмичникът "Ретро".

Тв ветеранката не се изкушила от апетитното възнаграждение, което ѝ било предложено. В "Нова“ тя от години прибира заплата в размер на 10 хиляди лева месечно за ежедневните ефири, които води. От другата медия ѝ предложили да удвоят мизата, но Гала не била готова да забие нож в гърбовете на шефовете и колегите и парите не успели да я съблазнят.

Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика. Гала обаче, била привързана към екипа си и единственият вариант, в който щяла да се съгласи да премине в другия отбор, бил, ако останела без работа. Това вече се е случвало веднъж, когато преди години "На кафе“ внезапно спря и тв водещата се озова на улицата. Паузата обаче беше кратка и продуцентите на сутрешното шоу отново я поканиха да застане начело на бойния отряд, като освен това я ангажираха да води още две предавания – емблематичните за миналото десетилетие "Пълна промяна“ и "Имаш поща“. И до ден днешен Гала съжалявала, че се била разчекнала между няколко проекта, защото покрай работохолизма ѝ и ламтежа за пари личният ѝ живот пострадал сериозно. Сега също получавала допълнителни предложения за работа, но ги отклонявала дори без да се замисли.

Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, 53-годишната Гала успя да завърти и свой собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика, която е кръстила на себе си. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с оскъдно количество крем против бръчки от нейната серия струва 59 лева, а серумът – близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела тя си докарва хиляди левове от продажби и преспокойно може да се "пенсионира“ от ефира във всеки един момент.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПернишкиО

    48 8 Отговор
    Мога да я назначИМ У дома, икономика за 450 лева месечно, повичи не бих и дал❗

    Коментиран от #7

  • 3 Гост

    54 2 Отговор
    Нали знаете,че платените репортажи задължително се отбелязват като такива?
  • 4 ПСР

    73 2 Отговор
    Двата формата-този на Галка и Деси-Сашо,текат успоредно,всяка делнична утрин,та чак до обед.Тежко се конкурират по глупотевини,надприказване,лигавене и цялостна несъстоятелност.
  • 5 сила

    78 2 Отговор
    СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ СА ЗА ПСИХОПАТИ И СОЦИОПАТИ....И МАЗОХИСТИ

    Коментиран от #37

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 сила

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "ПернишкиО":

    много са и,стига и само да облизва тенджарите и приборите за хранене....
  • 8 Извинявам се...

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "*****":

    Верно е ,, за всеки влак си има пътници..,, иначе ,, сериозни кинти и дават за толкова лигавене...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Hggfhh

    33 2 Отговор
    Втръсна ми от тази натрапница да се появява по ефир противна и проста е
  • 11 ТИР

    7 2 Отговор
    Партийни функционери като им предложат Двойно Сменят партии,,,
  • 12 Ивайло

    52 6 Отговор
    Какви са тия заплати по 20 бона на месец срещу 2 часа на ден плямпане на глупости и разтягане на локуми в ефир??? С какво допринася за държавата и каква полза има обществото от такива, че да взимат по 20 бона на месец??? Хората цял месец се скъсват от работа и едвам свързват двата края, а тая за 2 часа плендзавчене на ден - 20 бона???

    Коментиран от #13, #15, #17

  • 13 266

    2 19 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Ам учи, не само да работиш.

    Коментиран от #16

  • 14 Съдията Дред

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "*****":

    Всъщност, вече е в категорията - Granny
  • 15 Ивайло

    34 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    И съм учил, и работя и какво - колкото да преживявам и за най-необходимото!!! Тая да не е завършила Сорбоната и да не е някакъв професор по атомна физика, че да взима тия пари??? Най-обикновена халтураджийка!!!
  • 16 Ивайло

    16 3 Отговор

    До коментар #13 от "266":

    И cъм учил, и рaбoтя и кaквo - кoлкoтo дa прeживявaм и зa нaй-нeoбхoдимoтo!!! Тaя дa нe e зaвършилa Coрбoнaтa и дa нe e някaкъв прoфecoр пo aтoмнa физикa, чe дa взимa тия пaри??? Нaй-oбикнoвeнa хaлтурaджийкa!!!

    Коментиран от #46

  • 17 266

    1 20 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Никой не ти е виновен че нямаш капацитет да го правиш.

    Коментиран от #20

  • 18 Я пак

    13 2 Отговор
    Дали на кучето голям салам и то отказало да го яде?!
  • 19 Bingo

    18 3 Отговор
    Новия собственик на BTV трябва да си преразгледа решенията за смяната на програмните си директори, щом като искат да му натресат тази поизхабена рейтингово водеща, а и с решението за връщането на Цитиридис отново в ефир BTV ще затъва все повече, Сашо и Деси си вършат добре работата и са в пъти по-забавни от цялата кокошкарска банда с, която са обградили Гала.
  • 20 Ивайло

    26 1 Отговор

    До коментар #17 от "266":

    За какъв капацитет ми говориш??? Не е необходимо да си завършил атомна физика, за да водиш някаква боза преди обяд!!! Яд ме е, че в България няма пропорционалност между вложените усилия в образование и ползи и блага, които произтичат от дадена професия и нейното възнаграждение!!! Хора на много по-отговорни длъжности, от които зависят много неща и имат много повече ядове, взимат в пъти по-малко от тая халтураджийка (говоря принципно)!!!

    Коментиран от #27, #30

  • 21 Ивайло

    29 1 Отговор
    А най-големия проблем е в това, че подобни псевдозвезди, със съмнителен принос за обществото, са на почит сред народа, който мизерства!!! И същият този народ им се радва??? Егати мазохистите!!!

    Коментиран от #22

  • 22 266

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ивайло":

    Тук си прав. Но по целия свят е така, няма какво да направим.

    Коментиран от #23

  • 23 Ивайло

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "266":

    Да, точно това е жалкото.
  • 24 гала

    7 1 Отговор
    индианци колкото искаш в таз страна а остаряващата Гала с остаряло предаване
  • 25 Бай

    16 2 Отговор
    Абе кви са тия заплати бе хора ???Само кратко пояснение за телевизията който прибира от нашите Данъци!!!Плащаме си за ЕФИРНИТЕ телевизии от Данъците НИ за да гледаме едни и същи лица да ни вменяват кое е добро и лошо кое е правилно и Неправилно но за Тях !!!На всичкото отгоре плащаме и такса за кабелна телевизия който дори вече не е по кабел Без Разходи !!! На всичкото отгоре печелят от Реклами над 200 000 000 лева на година от това че ни Лъжат в Рекламите !!!Защо ще ми спират филма за реклами като сме платили ДАНЪЦИ И ТАКСИ КЪМ ОПЕРАТОРИ? За продуктовото позициониране да не говорим или иначе казано взети пари под масата да рекламираме уж новата псевдо звезда в родния ефир!!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ?ОТ началото на самият преход ни МАНИПУЛИРАТ!!!
  • 26 Перо

    11 0 Отговор
    И двете ТВ са за пране на пари,чрез реклама,всичко друго е пълнеж и повторения,без значение за гледаемост и рейтинг.За това никой не ги гледа!Божков даваше рушвет с 20 млн.лв.,чрез “договор” за реклама.
  • 27 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #20 от "Ивайло":

    Това е валидно не само за България. В САЩ един рапър получава повече от всички лекари в едно отделение; инфлуенсърка стана милиардерка; Абрамович продава ресурсите на Русия за да спонсорира английския футбол с милиарди, а измислилите Спутник V са на заплата...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Днес, видях Гала

    8 0 Отговор
    Боже, Господи, казах го, след 50 години, жената, ежесекудно старее, не казвам за онези, дето цял живот изглеждат доста зле...!
  • 30 Лада Веста Крос

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ивайло":

    Точно така си е. За съжаление тая криза сега няма да успее да коригира всичко. Тя вече помита хотелчета и ресторантчета и доста актьори. За жалост обаче тия телевизионни "звезди" няма да може, а трябва и тях. Не че аз получавам малко, но е обидно такива да получават повече и толкова колкото хора които са вложили огромни усилия и продължават да влагат ежедневно правейки много сложни неща които имат ефект върху живота на много много хора. В Рим тази прослойка от "звезди" са били на дъното на обществото, където им е мястото реално. По соц време ги бяха завряли в ъгъла също да си знаят истинската цена... на шутове.
  • 31 Реалист

    12 0 Отговор
    ИЗМИШЛЬОТИНИ - била отхвърлила предложението в начална фаза, ама иначе й давали 20 К, да ама не! Парите не се решават в зародиш, а накрая, това всеки може сам да се досети, като е ходил на интервю. Бил съм на интервю поканен от конкурентна фирма, практически съм го потвърдил! В тази статия не знам дали има повече от 10 процента истина...
  • 32 любител

    14 1 Отговор
    само в тази държава се плащат луди пари на хора които не дават нищо а получават много чалгаджийки футболери плеймейки миски моделки сдве думи проститутки и такива като гала обслужващи-хвалещи най крадливото корумпирано и некадърно правителство което сме имали.
  • 33 Преминаващ оттук

    15 1 Отговор
    Абе кой е този дето предлага тези пари за едно предаване което се гледа от стотина отегчени домакини.
    Още с тръгването си на екран то бе изчерпано.
    Един куп нереализирани личности с фикс идеята, че са някакви капацитети в живота.
    Позволяват си да раздават съвети на ляво и дясно. Скука, скука...
    Голяма скука предложена от една застаряваща вече жена. От школата при Къци Вапцаров нищо не е усвоила.
  • 34 Аз нямам талавизор и кабелна

    9 0 Отговор
    Спрете да запяте кабелна и да ви промиват мозъците и да ви правят на маймуни и да се гаврят с вас
  • 35 БАЧУ

    5 0 Отговор
    Предлагали 20 000 турски лири
  • 36 Behemoth

    14 0 Отговор
    Това същество е мега гнусно ...оня ден си пуснах предаването и е та няма такава жалка простотия ...те там събрани от глупав по глупав....
  • 37 ддд

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "сила":

    какво добре са я описали-Публикувано във факти.бг: защото покрай работохолизма ѝ и ламтежа за пари
  • 38 8889

    0 1 Отговор
    Не може да харесваш Галата и да си против уринотерапията!
  • 39 Бай Коста

    6 0 Отговор
    Сутрин гледам В кафенето на бай Сандо по тв Българе... Свеж разговор между нормални хора! Без политици и плеймейтки, миски дърти кукумявки дето два часа те те учат как да си вържеш обущата и как да пържиш мекици!
  • 40 Петер Келнер

    7 0 Отговор
    Ми хубаво, ама сега като я изритат новите собственици, ще се увърта около други телевизии, но истината е, че е напълно ненужна - застаряваща кухавела, дрънкащи абсолютни глупости. Сигурно На боза се гледа от 40-50 броя депресирани домакини и полуглухи и полуслепи бабчики над 90 г.

    Коментиран от #45

  • 41 валери

    1 2 Отговор
    заслужава 2000
  • 42 волен сидеров

    2 1 Отговор
    ДА БЕ ДА ХА ХА ХА ХА
  • 43 мнение

    3 0 Отговор
    и20.лв на ден са и много на тая шарлатанка
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Циганин

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Петер Келнер":

    Ти ша кажеш баба ми го гледа редовно ама не е на 90 на 83 е 😂🤣
  • 46 ха ха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ивайло":

    Позна, но само отчасти. За такава заплата са нужни и двете, хем професор по атомна физика хем в Сорбоната. Тук професор по атомна физика си докарва тази заплата, но за година.
  • 47 ха ха ха

    0 1 Отговор
    Позна, но само отчасти. За такава заплата са нужни и двете, хем професор по атомна физика хем в Сорбоната. Тук професор по атомна физика си докарва тази заплата, но за година. Иначе Гала си е много хубава дори и в сравнение с много ученички и студентки. Ако не си съгласен, сложи снимката на жена си до нейната, пък белким я харесат и и предложат Галкиното място.
  • 48 незнайко

    0 0 Отговор
    Крем и серум които за нищо не стават, но нали има ПОСЛЕДОВАТЕЛИ заблудените ги купуват !!! Как веднъж за винаги не разбраха, че не всичко което хвърчи се ЯДЕ !!!