Last news in Fakti

26 Януари, 2021 18:54 9 529 20

13 признака отличават страстната жена от останалите

  • страст-
  • жена-
  • мечти-
  • живот

Страстните жени никога не остават незабелязани

13 признака отличават страстната жена от останалите - 1
Снимка: Shutterstock

Всички имаме мечти и се стремим към изпълняването им, но някои дами са особено старателни в това, което правят. Тази страст ги отличава от останалите, позволява им да живеят пълноценно.

1. Тя прави всичко с особена отдаденост. Няма значение какво е: готвене или желание да направи кафе преди работа. Страстната жена може да прави най-обикновените дейности много ревностно, твърдят от cluber.com.ua.

2. Тя непрекъснато се усмихва. Страстната жена знае как да покаже искрено емоциите си. Ако тя се вълнува от нещо или просто е щастлива, това се отразява в изражението на лицето ѝ. Усмивката ѝ озарява всичко около нея, а смехът ѝ е особено заразен.

3. Тя може да бъде благодарна. Когато страстната жена получи нещо приятно в живота, от подаръци до лични успехи, тя е в състояние да изрази благодарността. Тя не приема нищо за даденост, никога не си приписва цялата заслуга.

4. Тя умее да се бори. Ако трябва да се спечели битка или да се реши проблем, тя ще направи всичко възможно, за да премине през тези препятствия. Такава жена няма да се скрие от проблемите. Тя ще предпочете да ги реши, за да намери хармония.

5. Тя е красива в леглото. Разбира се, страстната жена запазва страстта си с партньора. Всяко нейно действие вълнува: докосване, поглед, целувки и движения.

6. Тя е изключително целеустремена. Нищо не може да попречи на страстната жена да постигне целта си. Когато се стреми към това, от което се нуждае, използва всички необходими средства.

7. Тя обича искрено. Начинът, по който тя се влюбва, е доста поетичен. Тя принадлежи към типа хора, които са свикнали да инвестират цялата си душа във взаимоотношения, показвайки цялата нежност и грижа.

8. Тя умее да говори, дори и с мълчанието си. Когато страстната жена мълчи, можете да го почувствате. Никога няма да разберете какво се случва в мислите ѝ: в този момент дали тя е ядосана, тъжна или просто си почива.

9. Тя обича риска. Страстната жена е напълно наясно с последствията от всяко начинание. Но не се притеснява! По-добре да рискува в ситуация, но да опита нещо ново. В случай на провал, тя ще се захване отново за работа. По-добре да опита отново, отколкото да приеме поражението.

10. Тя жадува за приключения. Такава жена може изведнъж да реши да скочи с парашут или да предприеме спонтанно пътуване в последния момент. И всичко това, защото тя иска да бъде жива.

11. Тя постоянно се променя. Страстната жена винаги работи върху тялото и ума си, отделя много време за саморазвитие. Защото тя знае колко е важно, че без този аспект е невъзможно да се продължи напред и да се постигнат поставените цели.

12. Тя се влияе от емоциите. Всяка емоция, която излъчва, може да ви нарани като острие на бръснач. Тя лесно променя настроението си. Трудно е да не забележите такъв парад от емоции и повярвайте ми, трудно е да забравите.

13. Тя не се страхува от вашите емоции. Страстната жена няма да се поколебае да ви каже точно как се чувства. Тя ще говори за ситуацията, без да скрие нито една подробност. Тя не се страхува от вашите емоции.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разпутин

    4 4 Отговор
    Червенокоска ......

    Коментиран от #19

  • 2 Шпек

    10 10 Отговор
    Жената трябва да има мустаци.А,и яко вълна доле.Другото е оране.

    Коментиран от #6, #16, #17

  • 3 Сър Стенли Ройс

    15 6 Отговор
    Всяка жена иска едно и също пари и яко е...не.
    Всичко друго е пълна глупост.
  • 4 ТаУмВзе

    12 5 Отговор
    Кинти бре, Кинти! Другото са алабализми.
  • 5 Как да я познаем

    8 5 Отговор
    Ами тя с поведение, движения и всичко останало, показва че е усърдна градинарка, която иска да изправи всички криви краставици! Сестра ми и тя трябва да е много страстна, щото не остави една краставица в града, неизправена!
  • 6 Така е

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Шпек":

    Освен това трябва да е със сляти вежди.
  • 7 Хасан

    5 7 Отговор
    Мойта жена е много страстна.
    Веднъж я заварих с комшията Шабан. Страшно са възбудих,
    двайсе минути ги гледах скришом през ключалката, след туй и аз са включих. Четри часа я въртяхме с аркадаша.
  • 8 Професор

    1 4 Отговор
    Жената трябва да има космати ръце и крака и да пърди силно.
  • 9 Може ли да, се посмея, на, воля....!?

    3 0 Отговор
    Хахаха аха.....бихте ли ми казали в този живот, коя е тази жена, смела в какво, аз казах човек първо трябва, да бъде добър с всички, а не да издевателства над, някого, заради, мърсуването,, това просто е смешно, нека, такава която е страстна, да отиде с киру от катуница, да бъде такава, всеотдайна, не, не става, че е богат и той, по добре с Дамски.....!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "RED TRUMOPOFEMINISM FASCICM ANTIFA":

    индивидуално е госпожо АНТИФА
  • 12 Рошко

    6 0 Отговор
    Червено косите и рускинките
  • 13 РАДИО ЕЛТО

    7 1 Отговор
    всяка жена има красота няма грозни жени❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😀😀👍
  • 14 RED TRUMPOFEMINISCM FASCISM ANTIFA

    2 5 Отговор
    Ние жените сме по умни от мъжете като цяло. Червеното винаги преобладава над синьото. Жени ние сме по умните от мъжете. Българки осъзнайте го ние превъзходаме мъжете винаги. Нежният пол е най добрият и силният.🔴🔴🔴🔴🔴🔴👩♀️👩♀️👩♀️👩
  • 15 пенсионер

    8 1 Отговор
    Каквато на царицата , такава е и на магарицата!
  • 16 Брендилия

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шпек":

    Леко, че плуго се оплете у вълната, тцтц йакви мъже, какви коментари ей
  • 17 един Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шпек":

    Абе шпек ти си шибек
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 разпутинн

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "разпутин":

    Червенокоска и журналистка,това е любимата ми комбинация
  • 20 Един

    1 1 Отговор
    Да, всяка е такава навън. Да речем в службата, при познати, и т-нататък.