11 Декември, 2012 17:27 958 0

Стоичков направи Хосе Карерас фен на Литекс

  • хосе карерас-
  • христо стоичков-
  • литекс-
  • тенор

След срещата на великия тенор Хосе Карерас с Христо Стоичков, стана ясно, че испанският оперен певец  ще бъде занапред сред най-запалените фенове на Литекс, съобщи официалният сайт на Литекс.

Ръководителят  на ловчанлии не пропусна да уважи концерта на своя добър приятел в София, след което двамата  вечеряха заедно.

Камата е подарил на Карерас екип на "оранжевите", а от своя страна ВИП-гостът му е обещал освен за Барселона, вече силно да се интерисува и да стиска палци за Литекс.

Тенорът взе уастие и в биографичния филм на Стоичков, където разказва разпалено как още от първия мач е предрекъл, че българинът ще е Божи дар за каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА