Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 12:35 2 626 4

Шая Лабъф отрича всяко обвинение на бившата си приятелка

  • шая лабъф-
  • обвинения-
  • fka twigs

В подадените в съда документи адвокатът му пише, че актьорът "отрича общо и конкретно всяко обвинение"

Шая Лабъф отрича всяко обвинение на бившата си приятелка - 1
Снимкa: Shutterstock

Актьорът Шая Лабъф отрече обвиненията на бившата си приятелка, певицата FKA Twigs, която заведе дело срещу него миналата година, съобщи Reuters, цитирана от dir.bg.

В подадените в съда документи адвокатът му пише, че актьорът "отрича общо и конкретно всяко обвинение".

Британската певица FKA Twigs заведе дело за претърпяно насилие срещу бившия си приятел Шая Лабъф през декември миналата година. Искът ѝ е подаден в съда в Лос Анджелис.

Певицата твърди, че докато са поддържали връзка в периода 2018-2019 година Лабъф нееднократно е прилагал спрямо нея физическо и емоционално насилие. Според иска актьорът я е душил и съзнателно я заразил с венерическа болест. Тя настоява за обезщетение за сексуален побой, нападение, емоционален дистрес. Документите са подадени под рожденото ѝ име Талия Барнет.

Шая Лабъф е на 34 години. Актьорът е в клиника, но не е известно от какво точно се лекува. Миналата година той разпространи изявление, че се извинява на всички близки, които е наранил. В него споменава стари проблеми с алкохолизъм и агресия.

Адвокатът на певицата заяви, че "юридическата тактика и план за възстановяване на Лабъф, макар и да не са изненадващи, са стратегия за самопомощ, която е насочена погрешно".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърт

    5 1 Отговор
    Шая Кой!? Стига Факти, това вече е несериозно дори и за вас!!!
  • 2 Тцтц

    1 0 Отговор
    Тая е уникално грозна...
  • 3 От фирма чистота

    3 0 Отговор
    Не посягайте на, колешките....!
  • 4 Честито

    4 0 Отговор
    Ей-това не го разбрах: сексуален побой! Явно легендата се оказва чиста истина- "бой с кожената палка!" Кариерата на този тръгна добре-в "Константин", после филмите за Трансформърите, после " Орлово око" , но славата, парите, тупалките го дръпнаха назад. Позната материя.