14 Февруари, 2021 14:06 7 929 7

Актриса от сериала "Влад" съобщи голяма новина в нашия ефир

  • тази събота и неделя-
  • олимпия мелинте-
  • влад-
  • новина

Вижте какво сподели Олимпия Мелинте в "Тази събота и неделя" по БТВ

Актрисата Олимпия Мелинте, изпълняваща една от главните роли в румънския сериал "Влад“, има в рода си прадядо, който е българин.

"Той беше висок мъж със зелени очи и светла кожа. Казвахме му Българина“ – сподели в "Тази събота и неделя" Олимпия Мелинте, която често идва на почивка у нас и дори се е научила да кара ски в Банско. Тази зима за първи път от 6 години тя няма да пътува до зимния ни курорт, защото е бременна с второто си дете.

"Разбрах, че съм бременна, когато работихме по третия сезон на сериала. За съжаление, съпругът ми не може да идва на прегледите с мен заради пандемията. Синът ни Саша е много щастлив, че ще има сестричка. Целува ми корема и говори на бебето“ – разказва Олимпия, която се запознава със съпруга си още в гимназията.

"Израснахме заедно и не мога да си представя живота без него. Той не е от арт средите, което е добре“ – споделя Олимпия, която е решила, че ще стане актриса още в детската градина.

"Родителите ми бяха притеснени, защото за тях това не е сериозна професия. Съгласиха се да платят за второ образование, за да са спокойни, и така завърших журналистика. За жалост, баща ми почина и не можа да види "Влад“ – разказва актрисата. Първоначално тя не иска да играе в сериала, макар че е първата актриса, избрана от екипа. Притеснява се, че занапред всички ще гледат на нея като героинята Елиза.

"В Румъния ме мразеха след първия сезон. Аз бях "лошата“ и ме наричаха по всякакви начини... Най-трудната сцена за мен бе, когато Елиза казва сбогом на баща си и той изчезва от живота ѝ. В този момент в реалния живот баща ми беше много болен, беше в болница“ – споделя Олимпия Мелинте.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария

    5 6 Отговор
    Тая като Девата, разбрала че е бременна
  • 2 Алфа Вълкът

    8 7 Отговор
    Имаше един турски сериал преди, крали са от него. Имаше един Керпедена, тоя Лео Клещите е по негов образ и подобие. И главния герой и детето и всичко. Ама турските сериали и те са крадени. Имаше "Север-Юг" пак турски, той е краден от "Богат-Беден".
  • 3 На, другите,, цигани,,

    1 4 Отговор
    Да, гледаме сега, сериали те, не мерси...... Малума достатъчно го. гледах...!
  • 4 Чичо

    13 3 Отговор
    Нормално е прадядовците да са от България. В Средновековието е нямало Румъния, на запад е било Унгария, на изток България и тук таме някое дребно Влашко Графство
  • 5 Ханс

    2 5 Отговор
    Румънски мамалиги.
  • 6 Сигане

    8 2 Отговор
    На всички в Румъния дядовците им са българи
  • 7 Behemoth

    1 2 Отговор
    Невероятна новина...тая са я наели да пълни главите на идиотите с въздух...