Last news in Fakti

18 Декември, 2012 13:52 1 149 0

Слаш става главен герой в нова видео игра

  • слаш

Легендарният музикант Слаш става главен герой в най-новата музикална видео игра „BandFuse”. Редом до него застава и друга не по-малко известна китарна звезда – Зак Уайлд, познат от хитовия проект “Black Label Society”, а също и като бивш китарист на Ози Озбърн.

Играта е своеобразен самоучител за всички любители меломани, които искат да се научат да свирят на китара като големите легенди в жанра. „BandFuse” обещава да издаде „тайните” техники на великите китаристи и безспорно ще се превърне в хит сред всички млади музиканти с амбиции за световна слава. С Големия Слаш като главен инструктор по китара, това би било напълно възможно!

На 2 декември с грандиозен концерт в Лос Анжелис приключи американската част от турнето на Слаш, промотиращо последният му солов албум „Apocalyptic Love” (Roadrunner / Орфей Мюзик).  В момента музикантите са си дали заслужена почивка,  за да прекарат предстоящите празници у дома със семействата си.

Европейските дати от турнето стартират на 2 февруари с концерт в Истанбул, а веднага след това е и дългоочакваното българско шоу на 4 февруари в столичната зала Фестивална. Гастролът ще премине през Румъния, Унгария, Словения, Полша, Чехия, Австрия, Русия и всички скандинавски държави и ще продължи до 4 март, когато е последната европейска дата в Дъблин. Месец по-късно, на 11 май, Слаш и компания ще бъдат специални гости на  легендарния OZZFEST в Токио.

Билетите за концерта в София могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, билетен център НДК и онлайн на   www.ticketpro.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА