Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 19:04 7 749 16

Гери Гунчева искала 400 бона за къщата си от "Черешката на тортата"

  • гергана гунчева-
  • мис българия-
  • дом-
  • имот-
  • къща-
  • черешката на тортата

Имотът бил на пазара цяла година, но така и не си намерила купувач

Близо 400 хиляди лева са искали носителката на титлата Мис България – Гергана Гунчева, и мъжът ѝ – Петър Бакърджиев, за своята къща в софийското село Горна Малина, в която посрещнаха гости в „Черешката на тортата”. Домът им е бил обявен за продан, след като семейството стана жертва на обир, казаха пред „Уикенд” брокери на недвижими имоти. Офертата била в сила цяла година, но така и не се намерил купувач.

Обявата, че къщата на Гергана и Петър се продава, е била по всички сайтове за имоти само допреди няколко месеца. Семейството много обичало дома си, но решило да се изнесе от него, след като бе нападнато от нагъл крадец навръх Нова година през 2019-а. Тогава самият Петър разказа, че селото е тероризирано от мъж, който живее там. Всички знаели кой е, бил лежал в затвора 3 години, през които нито един дом не е бил ограбен и в Горна Малина се живеело изключително спокойно. След като обаче пуснали на свобода престъпника, кражбите отново започнали.

Къщата на Гери и Петър била обрана, докато семейството посрещало Нова година извън селото. Връщайки се в Горна Малина, родителите и двете им деца намерили дома си обърнат с главата надолу. Били изчезнали бижута на Гери, техника и дори играчки на децата. Едното от тях попитало полицаите дали ще хванат крадеца, за да му върне играчките. Къща на съседна улица също била обрана. И макар че спортният журналист разказа без притеснение за обира в дома си, повече от две години по-късно не е споменал крадецът да е заловен. Това навежда на мисълта, че е възможно престъпникът да е останал на свобода и да е продължил с набезите си в чуждите къщи. Вероятно именно това е накарало семейството да се замисли за връщане в града с идеята, че е малко по-сложно да те ограбят, ако живееш в апартамент на висок етаж, отколкото в едноетажна къща.

Според източници на „Уикенд”, Петър и Гергана месеци наред са чакали купувач за къщата, но така и не са го дочакали. От това, което показа в „Черешката” бившата Мис, която към момента е водеща на спортните новини в Нова тв, става ясно, че имотът е обширен, удобен и много уютен. Освен това е почти нов – семейството го е построило по свой план и се е нанесло в него през 2016 г. Къщата е с широка дневна, камина, приятно обзавеждане, официално е едноетажна, но подпокривното пространство е оформено като втори етаж, разделен на стаи със скосения на таваните. Заради всички удобства цената, която семейството поставило, била доста солена – близо 200 хиляди евро или почти 400 хиляди лева. Така и не се намерил купувач, готов да плати толкова много, пък макар и за нова къща, строена от две тв звезди. Към днешна дата обявата за продажбата на имота е свалена. Семейството явно най-после се е успокоило след обира и е решило да остане в селото. Нищо чудно и крадецът да е изчезнал или да е спрял с набезите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербестан

    26 17 Отговор
    Дотам я докарахме при ГЕРБ, заради един крадец хората да си продават къщите и да бягат !?
  • 2 Тито

    20 10 Отговор
    Алчни българи за тези пари си купуваш имот на пъпа на Европа.
  • 3 1111

    12 5 Отговор
    Това са 200 000 евро за голяма луксозна къща. Не е като да кажеш, че няма още 1000+ такива къщи на пазара. Голяма новина.
    Една голяма панелка в Люлин е 100 000 евро.
  • 4 Лейка

    14 5 Отговор
    Простотия до шия. Дано и дадат две череши и нещо повече.

    Коментиран от #6

  • 5 Баба

    16 4 Отговор
    Сърцераздирателна история , пак ще ревем .
  • 6 ХАХ аа

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Лейка":

    И една чушка ...
  • 7 Овчарник

    6 6 Отговор
    Ако имам парите и купя къщата даже и ще се надупи тази...!100%
  • 8 Алфа Вълкът

    8 1 Отговор
    Боцкат се с мечовци за тия къщи и после вземат някой залутан за мъж да го командирът!
  • 9 Браво Гери

    3 1 Отговор
    Че, имаш вкус, някои не виждат,, красифото,,.....!
  • 10 гост

    10 5 Отговор
    Неграмотно изписано заглавие.Така написано ,излиза че е искала 400 бона за къщата си от предаването.
  • 11 АБЕ май май

    3 0 Отговор
    НЕ Е ТОВА ПРИЧИНАТА!!!Ами хората по селата какво да правят и продават като ги нападат всеки ден!!!!😠
  • 12 666666

    1 0 Отговор
    За кражби в Горна малина не знам. Бакърджиев се разхожда с децата с колелета на спокойствие.
  • 13 Република

    3 0 Отговор
    Това платена реклама ли е на Пепи иГери.
  • 14 Киро Жарта

    1 1 Отговор
    Че и изпапкам поничката на Гериту
  • 15 мечо

    0 0 Отговор
    Многу сти злобни сички
  • 16 яяяя

    2 1 Отговор
    На тая мъжа й или там къвто се води, е крайно време да го разкарат от ефира - така говори, че нищо не му се разбира. Да е говорителе последното нещо, за което става, той се пъчи по телевизията. Ей всимко ни е наопаки. А НАП що те копне откъде пари за такав къща или Гериту ги е изработила на черно при някоя мадам?