Last news in Fakti

20 Декември, 2012 16:46 2 987 0

Goodslav, Део, Лора Караджова и Буч откриват зимния сезон с нов хит (видео)

  • goodslav-
  • вятъра сърдит-
  • лора караджова-
  • део

GOODSLAV пусна ново, силно вдъхновено от зимните спортове парче по случай откриването на ски сезона с тематичното заглавие “Вятъра сърдит”.

Заедно с него във фънки хип-хоп трака участват добрите му приятели Буч от Ъпсурт, Део и Лора Караджова, а клипът естествено е сниман по пистите и хижите като цялостното му усещане е на един незабравим уикенд в планината. 


Все пак в дискографията на Goodslav присъства и плажният химн „Нека бъде лято” – въпрос на време беше зимата също да бъде възпята от ироничния рапър. Премиерата на “Вятъра сърдит” беше в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7, а само за броени часове клипът се превърна в задължителен поздрав между любителите на белите писти в социалните мрежи.

В момента Goodslav е раздвоен между карането на сноуборд и националното си турне заедно със Spens и DJ George с дати в София и Пловдив на 27 и 28 декември.

Слави Миладинов - Goodslav е от онези артисти, които допринасят за хип-хопа не толкова с хитове, а с гениални идеи. Въпреки че биографията му включва останалите в историята Ball Face, a дискографията му е пълна с парчета като „50 лева разходи”, „Кради, кради”, „Нещо свежо” и „Нека бъде лято”, той продължава да бъде леко ъндърграунд по душа. Това не му пречи да е все така важна част от всяко смислено хип-хоп събитие като например турнето Hip Hop History Repeating или да радва с микрофон даже феновете си в Македония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА