21 Февруари, 2021 09:49 3 906 13

Изпитание на доверието за новите двойки в "Един за друг"

  • доверие-
  • изпитание-
  • задача-
  • двойки-
  • един за друг-
  • емо чолаков

Снощи стартира хитовото шоу за влюбени с водещ Емо Чолаков

С много комични ситуации и изненади стартира любовното приключение „Един за друг“ по NOVA. Още в първия епизод двойките разбраха, че в новия сезон на предаването всичко е по две - изпитанията ще са по-трудни, поощренията - по-големи, а наказанията – по-сурови.

Участниците бяха изправени пред предизвикателство, което ги накара да разберат истинското значение на израза “сляпо доверие”.

Мъжете имаха за задача да преминат безаварийно през трасе с препятствия и да паркират със затворени очи за възможно най-кратко време, навигирани от половинките си.

На дамите пък се падна сложната задача да шофират „на сляпо“ като в истински екшън, следвайки камион и опитвайки се да избегнат варелите по пътя си. Предизвикателството предизвика много смях и искрени емоции, а зрителите успяха да се запознаят с новите участници в най-романтичното предаване.

Първи в изпитанието се впуснаха Зорница и Валентин, описващи себе си като „шумните“ от Шумен. Двамата са семейство от седем години и отглеждат заедно трите си деца – две от предишните им бракове и едно общо.

Любовта между двамата е бърза и изпепеляваща – на първата седмица от запознанството си, двамата живеят заедно, на втория месец вече очакват дъщеря си, а на петия месец стартират собствен бизнес.

Денислава и Даниел от София са заедно от една година, а от осем месеца живеят заедно. Запознанството им обаче варира откакто двамата са младежи в седми клас, а всичко започва на ескалатор в мола. Денислава прекарва десет години от живота си в САЩ, но съдбата я връща обратно в България, в прегръдките на Даниел.

Следващи в изпитанието се впуснаха Ралица и Жельо, които пристигат за предаването с немска точност от Манхайм. Двамата са двойка от цели 17 години, а последните седем от тях живеят в Германия заедно с 5-годишния им син. В идилия и хармония преминават дните на щастливото семейство, но началото на връзката им е изпълнено с препятствия.

Разликата във възрастта на следващата двойка е 14 години в полза на нежната половинка. Милена и Иван-Асен живеят в София и работят в сферата на медицината. Именно работата става повод да се запознаят и да прекратят предишните си връзки, за да градят общо бъдеще. Двамата са истинско доказателство, че за любовта няма граници.

Яница и Момчил от Силистра са заедно от три години, а официално стават семейство през лятото. Той решава да се прибере в родния си град от София, за да бъдат заедно. Емоциите са водещи във връзката им, но въпреки всичко двойката винаги намира път един към друг.

Валя и Детелин стават семейство през далечната 1986 година в Ловеч. И до днес двамата успяват да съхранят любовта и уважението си един към друг, а отношенията им са запазили същата си сила като преди 35 години. Двойката с най-много опит в предаването се радва на внук, а синът им Георги заедно със съпругата си Мариета са участници в първия сезон на „Един за друг“.

Тяна и Иво се влюбват преди 18 години и отглеждат с много любов трите си деца. Двамата се запознават в училище и макар да признават, че любовта им не е била от пръв поглед, днес двамата споделят, че всеки ден се влюбват отново един в друг. Въпреки трудностите, през които са преминали, за тях семейството е най-важно.

И защото в сезон две всичко е по две, очаквайте изненадите продължават да валят и тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един През Друг

    4 1 Отговор
    Един През Друг
  • 2 хъхъ

    12 3 Отговор
    Хитово? Поредната нагласена и скучна простотия, с участници съгласни на всичко за 1000лв. и да ги дадат по телевизора.
  • 3 Внимание! НЕ СЕ ПОДМАМВАЙТЕ ПО ТЕЗИ

    11 1 Отговор
    Затъпяващи предавания.

    Това нито го съм го гледал, нито го знам, няма и никога да го гледам. Просто не се оставяйте да ви затъпяват с подобни боклуци.
  • 4 Бен Хур

    7 1 Отговор
    Хитово предаване???
  • 5 Масаон

    7 1 Отговор
    Тези по нова пак ли са измислили ,поредната тъпотия за балъци . Аз очаквах , след като ги купиха ,май бяха германци да има нещо , по ставащозагледане а то пак простотия.
  • 6 Оазис

    2 0 Отговор
    Разбира, се доверието, няма нищо общо със,, страстта,, наистина към,, рептилите,, дори и в телевизиите, харесвам качествените предавания, от които наистина можеш да се поучиш,забавлението също не е за, всеки...!
  • 7 Един за друг

    8 0 Отговор
    Двойката Боко и Шиши, победиха всички в БГ риалитито и грабнаха милиардната награда ! На загубилите зрители честито и пак гласувайте за тях на кастинга на 04.04.2021 !
  • 8 Шеф готвач

    4 0 Отговор
    Да гледаш подобни помии е все едно да ядеш руло “Стефани” с вмирисано яйце.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ммм...да

    0 0 Отговор
    Тъпо и скучно.На Емо тази роля му е чужда.Предаване за бавноразвиващи се !
  • 11 Behemoth

    0 0 Отговор
    Хахах снощи гледах малко представянето и направо бях потресен ...тия хора приличаха на поне с десет години по дърти от изписаните години...невероятно амортизирани и физически и духовно загубеняци....мечовците едвам се калабикаха по креватите за сексбомбите направо не ми се говори ...
  • 12 Гост

    1 0 Отговор
    Таз сРалица е като яйце в главата. Живее от 7 години в Германия и вече за братовчедка на Меркел се взе. Мъжа й Желю го търсихме под дърво и камък, пък той бил под чехъл.
  • 13 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Лигльовци.