Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 20:54 5 240 12

Богаташ остави жена си заради друга и стигна до просия

  • брак-
  • семейство-
  • двойка-
  • бизнесмен-
  • богат

Алиша разказва за проваления си брак с Джеръми, който всъщност се е оказал позитив за нея

Богаташ остави жена си заради друга и стигна до просия - 1
Снимка: Shutterstock

Джеръми - мъж от американския град Финикс е пример за това как всички обиди, грешки и лоши постъпки в този живот винаги се наказват. Историята му е преразказана във Фейсбук от Алиша, бившата му съпруга, която сега притежава успешен бизнес за търговия през социалните мрежи. Постът, в който описва колко е била наранена, събира за часове стотици лайкове, пише jenata.blitz.bg.

„С Джеръми се запознахме, докато следвахме икономика. Двамата бяхме твърдо решени да създадем семейство, за кариера не говорихме. Когато сключихме брак, някак си постепенно неговата работа се оказа по-важна, а аз се разминах с мечтите си, давайки си сметка, че правя това за любимия си мъж. Един ден, точно на годишнината ни, бях направила специална вечеря и го чаках. Той не дойде.

Когато на другия ден все пак чух, че се прибира, изтичах да го посрещна и да разбера какво става, а лицето му беше сериозно. Каза, че ме напуска, че не може повече да понася колко обикновена съм станала, че му трябва по-представителна жена.

Не мога да ви опиша болката, която изпитах, когато той си тръгна. Не вярвах, че е могъл да забрави как му помагах за бизнеса, колко безсънни нощи съм имала, за да мога да го оставя да поспи, а аз да поработя над проектите му вместо него“, пише Алиша.

Краят на историята им е точно като от филмите. Тя успява да се съвземе и основава своя собствена компания, постепенно започва да печели и добри пари. Когато след пет години среща Джеръми на парти при общи приятели, не може да го познае. Отслабнал, със захабени дрехи.

„Разказа ми, че с онази жена се разделил, когато нещата в бизнеса му вече не вървели толкова добре. Опитах се да не злорадствам и да не му казвам, че всъщност аз също помагах, за да може той да се развива. Постепенно нещата така се влошили, че се наложило да напусне и сега се препитавал с каквото намери“, разказва Алиша.

Потребители я питат дали му е помогнала, дали би го приела обратно, а тя им отговаря: „Всъщност помислих си да му дам пари, но щеше да е обидно, от друга страна той трябваше да научи своя урок, така, както аз – моя“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сократ

    32 13 Отговор
    По добре щастлив беден от колкото нещастен с пари и отвратителна жена с афроамерско име Алиша.
  • 2 Лора

    7 5 Отговор
    Странна история....!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Sonya Bleyd

    7 4 Отговор
    А тебе скъпа който те е зарязал все е прокопсал!
  • 5 Ха ха

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "Лора":

    Каква е тази боза? Алиша сто на сто е обърнала резбата,а бившият и е расист. .

    Коментиран от #8

  • 6 Овчарник

    9 3 Отговор
    Образованието в тази остаряла система е отвратително ,насърчава чувството за собственост до преяждане и от там идват всички проблеми.Много скоро хората ще осъзнаят че тези весници наречени пари или разменно средство са ненужни и сеят смърт по целия свят.Споделените ресурси на планетата ще обединят хората и ще изместят политиката и парите.НЕИЗБЕЖНО Е.!
  • 7 И каква просия?!

    14 8 Отговор
    Да не го е видяла да рови в контейнер,на партито е бил,леко меланхоличен,тази е голяма,злорада кобра,добре че се е разкарал от нея..
  • 8 Хахаха

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха":

    И кво фкусен ли е диференциална на баба Танг....?!
  • 9 Генчиша

    2 2 Отговор
    Никогаж не си зимайте мъж от Феникс ,земете си от Стюардеса 100
  • 10 Една жена

    6 1 Отговор
    1.Той я изоставил, 2.Тя успяла да се съвземе 3.Основала своя собствена компания и започнала да печели добре! 1. и 2. - дотук добре, но 3. никак не ми се получава!!!
  • 11 3457

    0 0 Отговор
    Много интересно написано.Снощи се видяхме пак с монтьора с който се срещам, след шест и половина, защото вече се стъмнява малко по-късно.Той ми изпраща таен сигнал за срещата и аз отивам с моята малка костенурка,
    как успява да излъже това неговото пони направо не знам,ама май всички от кенана до ямача знаят а ние се крием като мишки и ни се смеят всички.
  • 12 553434

    0 0 Отговор
    Обаче жена му е много по-умна от маникюристката и е наела частен детектив който да ги хване в крачка, той е плътно след маникюристката, че не е от умните и с нея е много лесно,само една кола и основно две отправни точки,дори и такси няма да й свърши работа.
    Който изневерява на някого с теб, така изневерява и на теб с други,това е много близко до ума