24 Февруари, 2021 20:03 2 623 8

5 неща алармират, че скоро ще скъсате

  • връзка-
  • раздяла-
  • двойка-
  • признаци-
  • сигнал

Тези признаци показват, че връзката ще приключи скоро

5 неща алармират, че скоро ще скъсате - 1
Снимка: Shutterstock

Причините, по които връзките се провалят, са най-различни. Има обаче някои общовалидни признаци, че връзката скоро ще приключи. По тях можете да познаете до какъв етап са стигнали отношенията ви и дали изобщо е възможно да ги спасите. Понякога прекрачването на границата става неусетно, а потъването в емоционалното отдалечаване прави спасяването на връзката още по-невъзможно, дори излишно.

Кои са признаците, че сте напът да скъсате?

Напускате спора или конфликта

Понякога нежеланието за решаване на проблемите и конфликтите е по-лошо от караниците и скандалите. Не хора, които се карат се разделят, а хора, които са изгубили желание да спорят и да търсят решенията.

Единият от вас играе жертвата

Играта на жертва е механизъм за контрол. Когато нямате с какво да спечелите вниманието на партньора си, вие се опитвате да го управлявате и контролирате, вменявайки му чувство на вина. Тази вина ще се нагнетява, докато единият от двамата не издържи и си тръгне.

Започнали сте да разчитате на други хора

Един от белезите, че скоро ще скъсате и че връзката ви е изчерпана е, когато единият от вас или и двамата сте започнали да не търсите помощта и мнението на другия, а предпочитате да се обърнете към друг, външен човек. Това е сериозен признак на разрив между вас, пише az-jenata.bg

Общувате по-малко

Общуването, както вербалното, така и невербалното, са от първостепенно значение за връзката. Колкото по-малко комуникация има между вас, толкова по-далечни ставате като личности и като партньори във връзката.

Търсите истинска интимност на друго място

Тук се причислява не само изневярата, като начин да се почувствате харесвани и обичани отново, но и интимност в емоционален смисъл. Това означава да търсите друг човек, с когото да споделяте, с когото да се смеете, от когото да търсите съвет. Човек, различен от вашия партньор. Това е истински сериозен признак, че с връзката ви е свършено. Въпрос на време е тя да приключи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перфектно Вярно

    17 2 Отговор
    Перфектно Вярно
  • 2 Брендилия

    4 3 Отговор
    Егати негативизма Събинче ! Ти за създаване и развитие не можеш ли да съчиниш нещо..
  • 3 Промяната

    9 3 Отговор
    Какво лошо има в приключването на вече изсмукани отношения? Статията ще ви помогне да се решите по-бързо да потърсите ново щастие и разбиране с друг човек и да не страдате за криворазбрана "вярност" - Първият дълг, който човек има е към себе си и дори да имате деца, това не значи да се лишавате от възможност да им осигурите по-добра и безконфликтна среда. Не сте само вие - пълно е с хора търсещи възможности да продължат живота си щастливо и откровено да живеят живота си без да жертват истината в себе си!
  • 4 Врачка

    13 1 Отговор
    Събинче,тайната се крие другаде.Докато му готвиш и да не му дудняш на главата за щяло и нещяло ще има мир в къщата.И общуването трябва да е орално а не вербално.
  • 5 Те скъсаха със цървулите

    1 2 Отговор
    Сложиха гратски обувки за да намерят нещо по .... лъскаво.... да им завидиш на,,, вечните,,....!
  • 6 Интересно

    5 1 Отговор
    То май повечето семейни сме за разпад ужас
  • 7 Рошко

    1 2 Отговор
    А възтастсновяване на връзката когато ударим джакпота по голяма лебов от бившия нямало
  • 8 ПРИЧИНАТА

    4 2 Отговор
    Е само една......Нема пари......Другото е боошлаф.......