Last news in Fakti

12 Март, 2021 15:17 17 395 2

Трагедия сполетя момчето, нарочено за син на Филип Киркоров

  • филип киркоров-
  • ивайло филипов-
  • трагедия-
  • баща-
  • почина

Ивайло Филипов изгуби баща си

Гласовитият певец Ивайло Филипов от "Гласът на България", за когото имаше твърдения, че е извънбрачен син на руската звезда Филип Киркоров, преживява сериозна лична драма.

Талантливото момче, което през 2017 година се завърна в България и скри шапката на журито в "Гласът на България", загуби своя баща. Съболезнования валят на неговия Фейсбук профил, а болката е огромна за опечалените.

"Обичам те, тате, до безкрайност. Най-добрият татко на света", пише Ивайло в социалните мрежи и добави кадър с баща си, който също е музикант.

За винаги в моето сърце!💔🙏

Posted by Ivailo Philipov on Thursday, March 11, 2021

По време на участието му в риалити формата се заговори, че Ивайло е извънбрачен син на Филип Киркоров. Двамата наистина се познават и руската легенда е помогнала много на момчето в израстването му като музикант. Майката на Иво категорично отхвърли твърденията, че двамата имат кръвна връзка.

Ивайло е роден в Бургас, но от доста години живее в Москва, Русия. Там също е добре познат от музикални формати, които дори печели, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    4 10 Отговор
    Арменчето лява гайка с вазектомия бе:)
  • 2 Жайме

    13 1 Отговор
    Щом майката не признава любов с Филип Киркоров,значи Ивайло не му е син.