13 Март, 2021 13:06 6 324 6

Дженифър Гарнър говори открито за миналото си с Бен Афлек

  • дженифър гарнър-
  • бен афлек-
  • развод-
  • интервю-
  • netflix-
  • минало

Миналата година Афлек призна, че разводът му с Гарнър е най-голямата грешка, която е допускал

Дженифър Гарнър говори открито за миналото си с Бен Афлек - 1
Снимкa: Shutterstock

Прекрасната Дженифър Гарнър украси корицата на последния брой на сп. "The Hollywood Reporter". В интервюто си с изданието звездата от филма "Yes Day", който потребителите на Netflix могат да гледат в стрийминг платформата от вчера, говори открито за миналото си с Бен Афлек, пише dir.bg. В разговора 48-годишната актриса сподели колко неприятно е усещането личният ти живот да бъде изложен на постоянен показ и колко трудно ѝ е било по време на развода с вече бившия ѝ съпруг.

Джен и Бен, които са родителите на три деца - Вайлет, Серафина и Самюел, бяха женени в периода от 2005 до 2018 г. Разбира се, като холивудски знаменитости всяка тяхна стъпка бе стриктно следена както от папараците, така и от медията. Сега брюнетката разказа, че поради тази причина в миналото те неведнъж са искали да напуснат Лос Анджелис и да се установят далеч от цялата суета и шум на шоубизнеса. Тя дори призна, че неведнъж са ходили на оглед на различни имоти в покрайнините на Ню Йорк, Бостън и Сан Франциско, но всеки път са се появявали хора, въоръжени с камери.

"Това внесе сериозно безпокойство в нашето малко семейство. Постоянно се намираше някой папарак, който не спираше да ни снима", казва тя.

Естествено, ситуацията не е кой знае колко различна и днес. Хубавицата обаче признава, че през изминалото лято децата ѝ за първи път да успели да отидат на плаж и да си играят необезпокоявано на пясъка, тъй като са носили защитни маски на лицата си заради пандемията, осигурили им анонимност. Тя разказа, че наследниците ѝ дори я попитали защо никога преди това не са отскачали до крайбрежната ивица.

"Отговорих им, че ако се бяхме опитали, то просто щяха да ни погнат с фотоапаратите, съсипвайки цялото ни преживяване", споделя Гарнър.

Когато през 2015 г. съпрузите обявиха, че се разделят, редица издания писаха, че причината за проваления им брак е Афлек, чиито изневери, наред с пристрастеността му алкохола и хазарта многократно са наранявали жена му.

"Това, че проблемите ни бяха публично достояние бе тежко, но по-болезненото бе, че бяха реални, а не лъжа, измислена от жълтите вестници. Освен това, децата ни бяха част от случващото се. Опитвах се да ги предпазя от всички ужасни истории, които се тръбяха в медиите по онова време, молех ги да не четат нищо, а ако нещо ги притеснява - да попитат мен или баща си, за да им обясним ситуацията. Неведнъж съм им казвала, че ако попаднат на списание, на чиято корица е сложена наша снимка, аз на драго сърце ще седна с тях и заедно ще говорим за написаното вътре", споделя Дженифър.

Миналата година Афлек призна, че разводът му с Гарнър е най-голямата грешка, която е допускал. Тогава актьорът откровено заяви, че съжалява, не само за това, че е оставил някогашната си половинка, но и за болката, която ѝ е причинил. Въпреки всичко тя намери начин да му прости и в момента двамата поддържат добри отношения, макар и да не са заедно.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    11 6 Отговор
    Тази милф-ка има най-готините крака и стегнат зад.ни.к. в Холивуд. Адски секси е, като й съперничи единствено и само другата Дженифър-Конъли. Мистър Батмат нека се ядосва с право, изтърва истинска тупалка.

    Коментиран от #3

  • 2 Джей Джей Окоча

    2 1 Отговор
    НАШИТЕ БГ „ЗВЕЗДИ” УМИРАТ ДА ГИ СНИМАТ А ЩАТСКИТЕ ЗВЕЗДИ „УМИРАТ”КАТО ГИ СНИМАТ папаТаци😂😂😂😂
  • 3 Смеххх

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Медуза":

    Изтървал е нищо,като нея под път и над път

    Коментиран от #4

  • 4 Медуза

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Смеххх":

    Няма лошо. Пожелавам ти поне веднъж да си с такава мацка. Сега недей да тръгваш да ми се хвалиш с колко такива си бил. Вярвам ти, да знаеш. 😉
  • 5 Радо

    4 2 Отговор
    Дженито бих го оджасал с 200.
  • 6 Има

    0 2 Отговор
    кофти излъчване, определено не е красива - с тези малки очички прилича на мишка.