14 Март, 2021 20:26 6 360 3

Ето коя е най-дразнещата ви страна според зодията

  • зодия-
  • характер-
  • дразнещ-
  • недостатък

Овенът се държи агресивно в опит да контролира и доминира над другите

Ето коя е най-дразнещата ви страна според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

Астролозите разкриха кои са най-досадни черти, присъщи на представителите на различните зодии. Те са тяхната тъмна страна и са част от недостатъците им.

Овен

Овните нападат всеки, който ги ядосва. Представителите на тази зодия са готови да спорят по всяко време и навсякъде. Независимо дали става въпрос за членове на семейството, приятели или непознати, Овенът се държи агресивно в опит да контролира и доминира над другите, пише flagman.bg.

Телец

Телците искат да получат всичко, но без да правят усилия и с това често дразнят околните.

Близнаци

Представителите на тази зодия са непредсказуеми и това тяхно качество не е в добрия смисъл на думата. Близнаците непрекъснато кроят планове и след това ги отменят. Често в очите на другите изглеждат като измамници.

Рак

Чувствителните и несигурни Раци се нуждаят от одобрение за всичко, което правят. И ако не го получат, те приемат, че околните ги мразят. Представителите на този знак се измъчват и самосъжаляват.

Лъв

Лъвовете имат прекалено голямо его и мислят най-вече за себе си. Хората около тях винаги ги следват, защото представителите на този знак са родени лидери. Те са сигурни, че никога не грешат.

Дева

Девите са перфекционисти, които никога не закъсняват и приемат критиката зле. Те са свикнали да правят всичко по свой начин и ще се опитат да ви наложат мнението си.

Везни

Везните непрекъснато се опитват да угодят на всички. Те са доста нерешителни, което ги принуждава да попадат в ситуации, в които не биха попаднали, ако са по-решителни.

Скорпион

Скорпионите са доста пресметливи. Представителите на тази зодия играят според собствените си правила, за да контролират и манипулират околните. Тяхната двуличност много бързо започва да дразни околните.

Стрелец

Твърдостта на Стрелците ги кара да изглеждат не само глупави, но понякога дори отвратителни.

Козирог

Неотстъпчив и нарцистичен, Козирогът няма да се поколебае да ви използва за собствените си цели. Представителите на този знак са безмилостни и упорити. Те вярват, че винаги са прави.

Водолей

Водолеите не могат да останат верни на себе си. Ако забавят малко темпото, ще станат по-лесни за понасяне.

Риба

Рибите живеят потопени в своя собствен свят и с това дразнят околните.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Двуличност...?!

    5 0 Отговор
    Нали казахме, че всичко е строго индивидуално...двуличен, не е толкова страшно, защо Сталоун, не си е променил кръглите очи, защото не е човек с много лица.....!?
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    4 1 Отговор
    всичко си е от взаимното уважение а най стойностно са семейството ЗДРАВЕТО децата
  • 3 ШИфьора

    5 2 Отговор
    Туй Алена ли го каза? Да дро'би джаджан на езеро'то!