Last news in Fakti

3 Януари, 2013 19:09 13 287 2

Забранена снимка на лейди Даяна отива на търг

  • принцеса даяна-
  • снимка-
  • търг-
  • таблоид

Забранена за публикуване снимка на принцеса Даяна ще бъде продадена на търг в САЩ през февруари, съобщи „Франс прес“. На кадъра младата дама е полегнала на коленете на непознат също така млад мъж, който чете книга.

Скандалността на фотографията се състои във факта, че е направена на на 26 февруари 1981 г. - два дни след официалното обявяване на годежа между Даяна Спенсър и престолонаследника принц Чарлз.  

Черно-бялата снимка с размери 20 на 25 сантиметра с надпис „не за печат“ е придобита от аукционната къща RR Auctions като част от фотоархива на таблоида „Дейли Мирър“. Навремето изданието не се решава да публикува фотото, защото го квалифицира като „прекалено смело“. 

На търга също така ще бъде предложена и снимка на Алберт Айнщайн с негов автограф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пича

    1 1 Отговор
    Хубава жена е била ,но кофти я нае.а...а!
  • 2 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    Не само в БЪЛГАРИЯ има гадове!Спомням си един случай,когато беше
    хванат"ПАПАРАК",бяха му пръснали халката,после постъпил в манастир и неможел да задържа!..........това са само професионални
    спомени, може да не бъде актуално за 2013 год!