Last news in Fakti

27 Март, 2021 18:05 3 708 7

И принц Албер с критики към принц Хари и Меган Маркъл

  • принц албер-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • критики

Принц Албер Втори каза, че намира "публичната демонстрация на недоволство" за "неуместна", предвид начина, по който беше изразена

И принц Албер с критики към принц Хари и Меган Маркъл - 1
Снимкa: Shutterstock

Принц Албер Втори отправи критики към принц Хари и съпругата му Меган по повод ексклузивното им интервю с Опра Уинфри, пише сайтът на сп. "People", цитирано от epicenter.bg.

В рядко интервю за BBC World News владетелят на Монако заяви, че не счита за нужно подобни теми да се разискват публично, визирайки откровенията на двойката за проблемите ѝ с британското кралско семейство.

Принц Албер Втори каза, че намира "публичната демонстрация на недоволство" за "неуместна", предвид начина, по който беше изразена.

"Мога да разбера натиска, на който са били подложени, но въпреки това смятам, че подобен тип разговори трябва да се водят в семейството, а не да се разискват публично", заяви владетелят на Монако.

Принц Хари и Меган Маркъл заедно със сина им Арчи се установиха в САЩ, след като през януари миналата година оповестиха, че се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство. Двойката неотдавна разкри, че очаква второ дете, момиченце.

Запитан какво би казал на принц Хари, принц Албер Втори отговори, че му желае "всичко най-добро". "Надявам се, че в този сложен свят той има преценката и мъдростта, за да направи правилния избор", сподели владетелят на Монако.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pepy

    24 1 Отговор
    "СВЯТ" - Публикувана: 26 Март, 2021 16:17

    "Принцът на Монако критикува Меган и Хари"

    Май не само ЧУКЧА не си пада читател...
  • 2 big

    26 0 Отговор
    Няма монархия по света, която би приела с възторг тяхното интервю, но и надали всички ще вземат отношение! Явно принц Алберт с неговите значителни "светски" ангажименти досега, си го позволи. Тук има и някаква история: майка му и Меган са американски киноактриси, но има огромна разлика. Майка му успя да стане любима и уважавана принцеса, докато Меган настрои срещу себе си почти целия свят и цвета на кожата няма нищо общо!
  • 3 pepy

    14 0 Отговор
    "... Явно принц Алберт с неговите..."

    Принцът на Монако е АЛБЕР II. За разлика от вчера, днес поне в статията името е вярно...
  • 4 Преценката и Мъдростта

    7 0 Отговор
    да направи правилния избор.

    Правилният избор - развод
  • 5 Принц Албер

    5 0 Отговор
    Е сериозен и не му трябва, да, се занимава с тези....!
  • 6 хаберих

    2 0 Отговор
    Две руси медицински сестри разговарят:
    - Ти къде работиш?
    - В института по заразни и паразитни болести.
    - Като зараза или като паразит?
  • 7 Занимават ни с

    0 0 Отговор
    Най-крадливото семейство в Европа. Колко държави бяха ограбени и поробени от името на кралицата им. Колко пирати ограбваха кораби по света за да донесат плячката на кралицата. Колко роби им работеха и загинаха в името на короната? Е, нашия народ е беден, защото не е обирал други, а е обиран от свои.