9 Януари, 2013 12:17 4 376 4

Българка участва в "Отмъщението", била е дубльор в "Аватар"

  • стелла ангелова-
  • отмъщението-
  • актриса-
  • дубльор

В един от най-гледаните сериали в САЩ „Отмъщението“ има и българска жилка. Името на родната красавица е Стелла Ангелова.

Българката дублира Емили Ван Камп – актрисата, която изиграва Емили Торн от хитовия сериал.

"Замествам Емили Ван Камп в целия първи сезон на "Отмъщението”, както и в първия епизод на втория сезон. Страхотно е да се работи с нея, а това, че се е занимавала с танци й помогна много с хореографията на бойните сцени.

Но любимите ми епизоди, по които сме работили, са "Лоялност”, "Съмнение” и последният епизод "Разплащане”, каза Стелла в ефира на Нова Телевизия.

Стела е участвала като дубльор и в друг известен филм -  "Аватар”.

"Всъщност участвах още от самото начало, при оформяне на движенията на нави. Имаше много прослушвания в търсене на идеалните хора, пасващи с движенията на навите. И така на мен ми се обади Гарет Уорън (координатор на каскадите), беше ми обяснено какво Джеймс Камерън е написал и вложил.

Заведоха ме в студиото, снимаха движенията ми, а аз се почувствах много творчески. Бях първият нает каскадьор за този филм. Така започна "Аватар” за мен. Това е най-големият проект, в който съм била включвана! Освен това, съм работила в трети и четвърти сезон на ТВ шоуто "Истинска кръв”, дублирайки героинята на Деби Пелт. Участвала съм и в "Трансформърс” 2."

"Срещали сме се с Мадона няколко пъти преди участието ми в "Spanish lesson”. Тя беше добра приятелка на Рики Мартин и идваше да гледа концертите му.

В крайна сметка тя нае неговия екип за следващото си световно турне. Когато правехме "Spanish lesson”, тя не беше на снимачната площадка. Бяхме само аз и целият снимачен екип на сцената в Холивуд. Мадона беше видяла всички прослушани танцьори и хареса мен най-много. Тя винаги има последната дума", спомня си Стелла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас

    0 0 Отговор
    Страхотно. Много е приятно да чуеш и за такива БЪЛГАРИ зад граница. Различно от българска проститутка, български наркобос, български крадци и прочие...
    Евала на момичето, нека продължава в същия дух!
  • 2 112

    0 0 Отговор
    готина мадама е,дано дръпне напред
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.