Last news in Fakti

5 Април, 2021 07:00 7 452 0

Вашият хороскоп за днес, 05.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Усмивки и пъстрота в деня на Девите

Вашият хороскоп за днес, 05.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

През този ден ще успеете да свършите доста неща, но е важно да знаете какво точно искате, а вие обикновено знаете. Ден за постигане на резултати и никакво разсейване. Планирайте, контролирайте, реализирайте.

Телец

Далечните неща ще са толкова примамливи и обещаващи днес. Не налапвайте въдицата на празните обещания, чуйте най-напред собствената си вътрешна мъдрост - къде искате да сте, къде да отидете и какво ще ви донесе това? Бъдете по-разумни.

Близнаци

Днес трябва да сте непоколебими, в онова, което искате да направите. Всъщност един добър ден, но не забравяйте, че винаги, когато спечелите е добре да дарите безкористно част от парите, за да могат те отново да се върнат при вас, увеличени.

Рак

Не забравяйте, че във всяко начинание винаги са намесени и други хора. Никой от нас, никога не може да направи нищо сам. Не се възгордявайте, но и не се чувствайте отхвърлени, бъдете част от екип.

Лъв

Започвате новата седмица с големи амбиции. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда.

Дева

Усмивки и пъстрота, пролетта полека започва да настъпва, да завзема полянките, дърветата, душите на хората. За днес сигурно ще сте оставили много задачи и трудно ще се вместите в 24 часа, но винаги има шанс да успеете.

Везни

Вдъхновение няма да ви липсва, а и провокатори ще се намерят. Ще имате нужда да ви забележат и да ви се възхищават колкото може повече. Но така или иначе аплодисментите сте ги заслужили.

Скорпион

Днешният ден определете за служба на себе си. Направете полезните неща, които все отлагате. Ако успеете да съчетаете полезното с приятното, вие сте истински магьосници.

Стрелец

Днес ще ви се иска да сложите ред у дома и всичко да става според предварителната ви програма. Все пак не забравяйте, че не всички са като вас, дайте им право на собствено мнение.

Козирог

Нали знаете, че ограниченията идват от собствения ни ум. Колкото и да обвиняваме, света, правителството, Бог, в крайна сметка всичко опира до нашите персонални избори. Бъдете честни пред себе си.

Водолей

Доста променливи настроения, също като пролетното време, но също толкова вдъхновяващи и животворни. Просто днес ще сте вдъхновител, организатор, новатор, вживейте се в тази роля.

Риби

Доста трезво ще преценявате ситуациите и въпреки това ще слушате сърцето си. Ще срещнете нови приятели и ще научите нови неща. Гледайте да стоите настрани от клюките, само ще ви вгорчат живота.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА