Last news in Fakti

11 Януари, 2013 10:55 2 990 2

Всички деца на Уилям и Кейт ще са принцове и принцеси

  • кралица елизабет ii-
  • уилям-
  • кейт-
  • принц-
  • принцеса

Английската кралица Елизабет II обяви, че ако съпругата на принц Уилям – Кейт, роди момиченце, то официално ще бъде с титлата  „Принцеса", съобщи Contactmusic.

По този начин кралицата ще направи промени в установените преди близо век правила.

Прокламацията на крал Джордж V от декември 1917 г. гласи, че единствено най-големият син на Уилям и Кейт може да се нарича „Принц“. Ако се роди момиче, то получава титлата „Лейди" и не трябва да се нарича „Нейно Кралско Височество".

Нейно Величество, обаче реши всички деца на Уилям да носят титлата „Принц" или „Принцеса".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Криси

    0 0 Отговор
    Докога сериозните медии ще се занимават с тези празноглави безделници, които за нищо не стават? Много важно, че е бременна2 Коя е Кейт? Една посредствена и простовата жена, която като студентка е била на дъното по успех, но много хитра и пресметлива и единствената й цел е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде в некачествени ръце у едни , които могат само да се ръкуват, да ръкомахат и да се хилят като коне. Поне Уилям да беше истински мъж като брат си и да му стискаше да отиде на война, но неговата мъжественост му стигна, само за да се ожени за една глупачка, която превърна своята бременност в международно събитие №1. Подобна наглост не си е позволявала нито лейди Даяна, нито дори Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх.Сега вече медиите ще започнат най-редовно да ни информират за Кейт кога й е прилошало, кога й се е погадило, кога е повърнала, кога е ходила до тоалетна и пр., сякаш това са събития с изключителна важност. Много за разлика от Кейт истински аристократки и принцеси са били бременни, пък никоя не е натрапвала бременността си по този нахален и просташки начин. Жалко за детето, което още преди да се роди, е медийна звезда от световна величина и чийто живот още от утробата на майка му е белязан със смъртта на напълно невинен трудов човек, защото няма нормален, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. Самоубита е по заповед на двореца и нейната смърт ще тежи на съвестта на Кейт и Уилям, ако имат такава.
  • 2 така е брат

    0 0 Отговор
    нищо не стаа от тия царе--царици само зимат (лъжат краднат и присвояват) .... обикновенните хора страдат и мизеруват винаги заради такива...