Last news in Fakti

12 Април, 2021 07:00 4 997 0

Вашият хороскоп за днес, 12.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес е ден за споделяне на радостта за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 12.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Обещаваща седмица, много нови неща ви очакват. Ден за планиране и фокусиране, дайте си сметка какво точно искате и ... Имайте търпение.

Телец

Не се впускайте в обсъждания и философски спорове. По-добре потърсете начин да балансирате желанията си, попитайте себе си, притихнете, най-добрите и най-правилни отговори са вътре във вас.

Близнаци

Един ден за мечтаене, за срещи с приятели и за намиране на вътрешната радост. Променете гледната точка към света, променете живота си, всичко започва отвътре навън.

Рак

Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви е трудно сами да си обясните. Най-важното е да сте наясно с целите си и да не позволявате на страховете да вземат връх, вие сте много повече от тях и сте силни, не го забравяйте.

Лъв

Ще успеете да прекарате един приятен ден, макар и с не особено забележителен. Взаимоотношенията ви с околните ще са приятни. Домът ви може да стане място за събирания на приятели, за разговори и обсъждания.

Дева

Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на политически теми, само ще ви раздразнят.

Везни

Ден, който да посветите на другите, на онези,които обичате и на онези, които ви дразнят. Приемете и едните, и другите и останете себе си.

Скорпион

Тревогата се поражда вътре в нас поради страх или пък неизвестност. Но в такива моменти се сетете, че и изцелението е в нас, само трябва да променим гледната си точка. А вие го можете, нали?

Стрелец

Днес е ден за споделяне на радостта. Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени някои спорове и обиди, но не си ги слагайте на сърце, простете и продължете.

Козирог

Съчетайте полезното с приятното, само си го поставете за цел и нищо не може да ви спре. Силата е във вас, само я събудете.

Водолей

Забързан ден, в който може да срещнете интересни хора и да научите още по-интересни неща. Бъдете отворени за новото.

Риби

Доверете се на интуицията си, тя няма да ви подведе. Колкото и объркано да изглежда всичко, винаги има изход, макар той да не съвпада с очаквания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА