16 Май, 2021 07:00 9 053 0

Вашият хороскоп за днес, 16.05.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде неделният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 16.05.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще сте доста спонтанни и непосредствени, нещо, което ще изненада и самите вас. Ден за любов и творчество, позволете си да сте душата на компанията, дайте на света скъпоценните си чувства, покажете любовта си.

Телец

Време е малко да поукротите топката и да се вгледате в себе си. Семейството ви ще ви бъде благодарно, ако им отделите малко повече време. Дайте си сметка колко много значат тези хора за вас, а колко често ги пренебрегвате.

Близнаци

Сутрешните сериозни задачи ще ви накарат да потърсите разтуха в неангажиращи разговори. Грешка! Точно това трябва да ви подтикне към действие. Търсете резултати, а не празни приказки.

Рак

Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в никакъв случай няма да искате да бързате. Наистина е добре да забавите малко темповете и да си дадете възможност да вдишате с пълни гърди. Толкова много неща пропускате докато бързате, наваксвайте.

Лъв

Ако не успеете да впрегнете сутрешния си ентусиазъм в заниманията си, ще ви е малко досадно. Опитайте да съчетаете приятното с полезното и нека силата бъде с вас!

Дева

Интересен ден, от едно необикновено приключение ще преминавате в друго. За вас ще е важно да си контактувате с колкото се може повече същества. В крайна сметка общуването е важно и то стои зад всяка една човешка дейност. А общуването с приятели и познати е къде-къде по-лесно и приятно.

Везни

Трябва да сте добре организирани, за да приключите още преди обяд със задълженията си, това поне го можете. Следобеда ще имате доста нестандартни ангажименти.

Скорпион

Съдбата ви е във вашите ръце и от вас зависи в каква посока ще тръгне. Обмислете добре стратегията си, защото чертаете бъдещето си и всяка крачка е от значение.

Стрелец

От сутрешното напрежение следобед няма да има и следа. Нещата ще се развиват по-добре от очакванията ви, късметът ще е навсякъде с вас.

Козирог

Малко несправедливо ще се отнесат към вас днес, ако не заемете твърда позиция. Отстоявайте интересите си, не позволявайте да ви манипулират.

Водолей

Почти цял ден ще си имате работа с други хора и трудно ще успеете да свършите онова, което сте решили. Не позволявайте да ви “водят за носа”.

Риби

Не блокирайте жизнената си сила чрез заинатяване и нежелание за действие. Бъдете осъзнати за процесите, в които сте включени и за своето място в тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА