Last news in Fakti

19 Май, 2021 21:27 5 031 5

Как да го накарате да се влюби във вас според зодията му?

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • сърце-
  • любов-
  • влюбване

Ето как да влезете в сърцето на мъжа според зодиакалния му знак

Как да го накарате да се влюби във вас според зодията му? - 1
Снимка: Shutterstock

Астрологията разкрива пътя към сърцето на мъжа според зодията му, пише Флагман.

Овен

Овенът е ревнив. Той е готов да се грижи за половинката си и да е отговорен за нея. В никакъв случай не трябва да флиртувате с други мъже пред него. Демонстрирайте слабост и го оставете да ви предпази от всичко.

Телец

Мъжът Телец цени преди всичко честността и откритостта. Обичайте го искрено и всеотдайно. Мъжете от този знак са известни не само с грижите, които полагат за половинките си, но и с ревността си. Ако искате да спечелите Телеца, трябва да сте добра домакиня, майка и съпруга.

Близнаци

Те са забавни и общителни мъже. След като открият истинската любов, остават верни за цял живот. За да спечелите сърцето на мъж Близнаци, трябва да умеете да общувате с лекота и да притежавате способността постоянно да изненадвате.

Рак

Раците са много мили и грижовни семейни мъже. Но не всяка жена може да получи любовта им. Трябва да сте женствена и нежна. Мъжете от този знак мразят вулгарността и дълго избират своята половинка.

Лъв

Представителите на тази зодия обичат да радват любимата си със скъпи подаръци. За да накарате Лъва да се влюби във вас, трябва да му покажете възхищението си към него и да му дадете възможност той да е лидер във връзката ви.

Дева

Мъжът Дева е потаен и придирчив. Не очаквайте от него романтични жестове. Но въпреки това той ще се опита да направи връзката ви перфектна. За да го впечатлите, трябва да сте добре поддържана, без прекомерен грим и да не разчитате на прекалено провокативни дрехи.

Везни

Те са родени ценители на красотата. За да покорите мъжа от този знак, трябва да бъдете инициативна. Но не прекалявайте.

Скорпион

Заложете на чара си, за да спечелите Скорпиона. Но не бързайте веднага да се хвърляте в обятията му. Оставете го да се бори за вас.

Стрелец

Можете да спечелите сърцето му, ако сте в крак с неговия ритъм на живот. Просто бъдете себе си и не демонстрирайте, че сте свободна.

Козирог

Мъжете от този знак са практични и отговорни. Козирогът не търпи лекомислие. Моралните ценности са важни за него.

Водолей

Във взаимоотношенията си Водолеят се стреми да създаде атмосфера на равенство. Бъдете интересни и необикновени. Развивайте се, бъдете себе си. И тогава той определено няма да устои.

Риби

Мъжете Риби крият своите чувства дълбоко в себе си и не ги показват на другите. Можете да завладеете такъв мъж, като му подскажете, че не сте безразлична към него. Той харесва нежни и романтични жени.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    10 8 Отговор
    Няма значение от зодиата. Ако му готвите мусака поне веднъж седмично и му събирате чорапите, ваш е.

    Коментиран от #2

  • 2 Корайма Торес

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Освалдо Риос":

    Страшен любовен роман в латиносериал очаква ли се?
  • 3 НАЧИНА

    4 2 Отговор
    Е само един,за всички зодии.......
    Поза ,,Ела вълчо...изяж ме,, с широко разтворени крака.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.