Last news in Fakti

22 Май, 2021 14:00 2 522 3

Унгарка излезе от кома и разбра, че е станала майка (ВИДЕО)

  • майка-
  • унгарка-
  • унгария-
  • кома-
  • covid-19

Жената постъпила в болница с COVID-19

Унгарка излезе от кома и разбра, че е станала майка (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Унгарка, дошла в съзнание след индуцирана кома заради COVID-19, разбра, че е станала майка около месец преди да се събуди, съобщи Ройтерс.

Силвия Бедо-Над постъпила в болница с COVID-19 и пневмония в напреднала бременност в края на миналата година. От Хатван я прехвърлили в Будапеща, където се родило детето ѝ със секцио, докато тя била в кома и на командно дишане.

Докато жената била в болница, за бебето се грижел съпругът ѝ, който през цялото време се притеснявал, че тя може да не оцелее.

На Коледа лекар му се обадил, че съпругата му е изведена от кома и сякаш го търси. Той я посетил още на следващия ден. Жената била будна и му отговаряла с очи.

Новогодишната нощ е първата, която Силвия си спомня след изпитанието, но тогава не осъзнавала какво се е случило. Посочила корема си, попитала за бебето и лекарят ѝ казал, че то се е родило преди време.

Силвия Бедо-Над вече е в дома си със семейството си и се възстановява добре.

Унгария е на първо място в света по смъртност от COVID-19 на 100 000 души. По данни на университета "Джонс Хопкинс" в някои болници до 80 процента от пациентите на апаратна вентилация не оцеляват.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Херо Мустака

    5 0 Отговор
    Нашия ,след колко време разбра или НЕ :кой
    или коя е снимала (Кмета на Симитли ,Щнакь -млад,
    платена жрица ли ,.... ).Гореспоменатата да е жива
    и здрава .Да отгледа гетето си !
  • 2 сарс ков 1

    10 0 Отговор
    Егеш Мегеш Пу**а Е**Ш после Бегеш ,чи после пак Бегеш.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.