Last news in Fakti

22 Май, 2021 20:12 4 942 23

"Откраднат живот" приключи с обещания за ново начало

  • откраднат живот-
  • сериал-
  • край-
  • приключи-
  • обещание-
  • ново начало

Последният епизод на медицинският сериал бе прожектиран в столично кино

След общо 11 сезона "Откраднат живот" достигна до своя финал. Едновременно с излъчването си по Нова телевизия, последния 507-и епизод на поредицата бе показан и в столично кино, където, наред с целия екип на продукцията, работили пред и зад камера, се събраха много от нейните почитатели, изпълнили червените седалки в салона въпреки продължаващата пандемия, за да видят развръзката на сериала, приковал вниманието им в продължение на цели 5 години, пише сайтът life.dir.bg.

Сред присъстващите бе и Александра Сърчаджиева, която в самия старт на за кратко се превъплъти в педиатъра Катя Кръстева - съучастник в размяната на новородените деца, превърнала се в отправна точка на историята. В последните кадри обаче тя изпълнява съвсем различна роля, която, както каза продуцентът Евтим Милошев на събралото се множество, затваря проекта, а именно тази на д-р Габриела Димова, предала на властите нейния корумпиран баща - заместник-министъра на здравеопазването Димов, в чиито обувки влезе Любо Нейков.

Интересен факт е, че прожекцията съвпадна с 38-ата годишнина на актрисата, а по този повод тя получи не само куп поздравления, но и много букети, като един от най-големите сред тях ѝ поднесе Милошев. Между другото, той също се появява в последния епизод с малка, но важна роля. Въпреки краткото си участие пред обектива, продуцентът призна, че неговите снимки са продължили 6 часа, през които често е забравял репликите си, а също така пропускал правилните моменти, в които да влезе или излезе от дадена сцена.

Сред присъстващите на събитието бе и боксьорът Тервел Пулев, който позира с готовност до всеки, пожелал да се снима с него. След финалните надписи Марта Вачкова се изправи пред публиката, благодарейки за тяхната любов, след което изтъкна, че това прощаване не е нищо повече от обещание за ново начало, като за по-сигурно, преди да завърши словото си, тя се обърна към собствениците на телевизията, искайки от тях да дадат думата си, че ще ангажират артистите от "Откраднат живот" за друг сериал.

Междувременно, преди ден някои от звездите в поредицата се сбогуваха с нея в личните си Instagram страници.

"На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това "завинаги". Не остана. Всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дет' се вика - може някой да си избере Фотев отново да е жив. И аз така си фантазирам какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета", написа Неда Спасова.

"Откраднат живот - Финалът! 5 Години, 507 епизода, едно дълго пътуване, вдъхновение, любими колеги, обич!!! И едно голямо благодаря", включи се и Милена Живкова.

"Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна", гласи посланието на Филип Буков.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    20 1 Отговор
    Добре, че пистовото жалкарство, Пълнеж за рекламки поспря.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ново начало ли

    23 3 Отговор
    Пази боже
  • 4 Простотия

    21 3 Отговор
    Порнография
  • 5 Джан

    7 16 Отговор
    Не съм го гледал, дано повторят всички сезони

    Коментиран от #13

  • 6 Жокера

    18 5 Отговор
    С ръка на сърцето мога смело да заявя, че не съм гледал нито един епизод от тази боза. Сигурно единият епизод струва 1000 лева чиста пара. Паподия. По добре изгледайте бесни страшни пенсии едно и две.

    Коментиран от #8

  • 7 Behemoth

    11 2 Отговор
    Ужаси!
  • 8 Тази удивителна

    18 5 Отговор

    До коментар #6 от "Жокера":

    простотия съперничи на най- боклучавите турски сериали... Впечатленията ми са от два епизода - просто си помислих, че впечатлението ми за бездарен сценарий, точно такава режисура и халтурщина на "известните актьори" е неадекватно на реалността. Оказа се, че второто впечатление дублира напълно първото. Боклук.
  • 9 халтура

    17 3 Отговор
    Най-тъпият сериал, който не учи на нищо. Всички се менкаха и говореха глупости в операционната. Показаха нагледно нивото на българското здравеопазване. Чуждите продукции показват нормални човешки взаимоотношения и професионален подход към пациента.
  • 10 скапана работа

    16 2 Отговор
    тъкмо се зарадвах че няма да я въртят вече тая боза а те пак щели да се връщат
  • 11 Да!

    5 18 Отговор
    Много приличен сееиал!
    Чудя се...как може да се плюе по нещо, което НЕ си гледал?!?! Толкова е изпростял тоя народ, български...ОНЕМЯВАМ !!!!!!!!!

    Коментиран от #18, #19

  • 12 Госあ

    13 4 Отговор
    Има един единствен лекарски сериал и той се нарича "доктор Хаус".
  • 13 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Джан":

    Хахахаха
  • 14 Госあ

    12 1 Отговор
    Простолюдието си купува мега скъпи телевизори еднодневки, за да гледа подобни бози.
  • 15 Неее,

    16 2 Отговор
    моля ви ! Не го продължавайте !!!
  • 16 Некой си

    13 2 Отговор
    Кой го гледа вообще!? Онези тримата, дето гледаха "шоуто на Слави" вероятно.
  • 17 МЯнкова

    14 2 Отговор
    Добре ,че свърши, вече може да седна пред телевизора
  • 18 Гзт

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Да!":

    Аз се опитах да гледам то нямаше нищо медицинско пълна тъпня който го е гледал е загубил 5 години от живота си .
  • 19 Анти чалга.

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Да!":

    Смях и веселие готин виц брато.
  • 20 Хаус

    5 1 Отговор
    Тя ‘сценаристка’ е бившата на Рачков, сегашна на Милошев, от Ку-ку, демек Слави. Въртят пари, а ние им зяпаме простотиите...Макар че аз лично геройски изгледах 30 минути. Е, няма такава малоумщина! Погледнете Склифософский т ютюб, па тогава ще си говорим.
  • 21 Гост

    3 0 Отговор
    Няма нужда от ново начало , че ще стане като дързост и красота безкраен сериал.
  • 22 Пурко

    2 1 Отговор
    Не разбирам само защо бездарната Сърчаджиева трябва да я пробутват навсякъде пък било то и в един абсолютно профански и безидеен сериал!?!
  • 23 Веси

    0 0 Отговор
    Любим сериал и уникални актьори. Обожавам да ви гледам и много, много ще ми липсвате ❤️❤️❤️ Дано скоро да ви видим и в нови проекти