Last news in Fakti

24 Май, 2021 22:30 9 674 9

Най-добрите мъже любовници сред зодиите са...

  • любовници-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • любов-
  • интимност

Ето как се представят всички зодиакални знаци в леглото

Най-добрите мъже любовници сред зодиите са... - 1
Снимка: Shutterstock

Когато връзката тепърва започва, всеки иска да знае възможно най-много за партньора си. Хороскопът, разбира се, не е справочник за интимния живот, но той все пак може и да ни даде много подробности за това какво да очакваме, пише tialoto.bg.

Вижте как звездите влияят върху сексуалността на знаците и от вас зависи да решите кой е най-добрият любовник сред силния пол.

Овен

Мъжете от този знак винаги държат всичко под контрол. Те са лидери и трябва да можете да им се подчинявате. Дори приливът на страст да се е случил на място, което малко прилича на брачната спалня. Съгласете се, няма да съжалявате. Спонтанността им е присъща. Овните обикновено са изобретателни на любовния фронт. Партньорът, който има темперамент и фантазия, е подходящ за тях. И ако не отговаряте на тези критерии, бързо ще ви намерят заместничка. Смята се, че до 30-те си години мъжете от този знак не са лоялни. Но с течение на годините пламът им постепенно изчезва и те вече не търсят приключения извън връзката си. Ако искате да съблазните Овен – бъдете загадъчни, непредсказуеми и страстни. Този знак също се целува майсторски, определено по-добре от другите.

Телец

Те са добри любовници, които не обичат да бързат, харесва им самият процес. Те лесно прехвърлят инициативата на партньора си, защото са естествено мързеливи. Не е нужно да очаквате изобретателност от Телеца, това не е тяхната сила, сексът за тях е просто физиология. И ако вие нямате търпение за романтика – копринени чаршафи, еротично бельо, свещи, за тях това е загуба на време. И все пак Телецът е много земен и прагматичен знак, следователно, дори в пристъп на страст, те са напълно наясно какво се случва, никога не се поддават на женски трикове, винаги имат контрацепция. Ако той не иска любов, ще бъде почти невъзможно да го съблазниш. Като цяло не е най-страстният знак, но е истински в своето желание.

Близнаци

Артистичността на Близнаците се проявява във всичко, включително и в интимните отношения. И това е буквално казано – сред този знак има много художници и музиканти. Те обичат флирта и страстта и очакват същото от партньора си. Те са лесни за комуникация, адаптират се към всяко настроение на жената и могат да постигнат целта си. Креативни хора са. При тях няма чувство на неловкост или притеснение, те знаят как да създадат правилната атмосфера и да очароват със страстта си още при първата среща. И да ви развълнуват само с едно докосване. Те са нежни, внимателни и подхождат към леглото креативно и с въображение. И когато бихте го класирали за любовник номер едно, сянката идва с прекалената им приказливост и самохвалство.

Рак

Този знак е известен със своята привързаност към партньора. И за разлика от приказливите Близнаци, те ще оставят впечатлението от срещата за себе си. Трудно му е да изгражда нови отношения, той е консервативен в това отношение. По правило, той се жени късно, избира дълго време. Раците са създадени за семеен живот, те са чувствителни към настроението на своята партньорка. Мъжете от този знак могат да носят кафе в леглото, да помагат в къщата и през нощта ще правят всичко за любимата си. В отношенията дават повече, отколкото изискват. Между другото, един от малкото знаци, които обичат играчките за възрастни и активно ги използват. Неочаквано за скромен тип, нали? Като цяло, ако сте избрали Рак за свой партньор, трябва да знаете, че той не прощава обиди.

Лъв
Пригответе се за шоу. На сцената излиза най-очарователният и привлекателен, чакащ внимание и възхищение. Необходими им са комплименти, на първо място Лъвът очаква това от любимата си. Наистина е очарователен, грижи се за визията си и отделя много старания, за да изглежда перфектно и е добър в леглото. Всички го обичат, Лъвът знае какво е страст и как да превърне ежедневието в празник. Той е щедър и няма да се скъпи за подаръци. Но в секса трябва да го следвате във всичко, без значение какво измисля. А той е креативен, бъдете сигурни. И не забравяйте да му кажете по-късно, че той е просто гений на любовта. Лъвовете, разбира се, са пламенни любовници, истински романтици при ухажването, но в същото време „случайно“ могат да кръшнат, за да впечатлят и друга жена.

Дева

Трябва да сте подготвени, че на педантичните Деви ще им отнеме много време да ви поканят у дома. Толкова дълго, че може да променят мнението си. Затова най-често инициативата в подобна двойка идва от дамата. Мъжете се държат по същия начин в семейния живот, интимните отношения далеч не са на първо място. Девите са романтици и идеалисти, очаквайки нещо необикновено още от първа среща. Взискателни и подозрителни са към себе си. В леглото мъжете Дева ще се опитат да ви впечатлят по най-добрия начин, ще забавят прелюдията – бъдете търпеливи. И най-важното – в интимна обстановка изключете телевизора, махнете телефона, че може да загуби романтичното си настроение. Те ценят интелигентността и хумора, така че не е нужно да се притеснявате за целулита, няма да му обръщат внимание.

Везни

Мъжът от този знак е изненадващо привлекателен за противоположния пол. Той има нещо, което не е необходимо да се демонстрира с думи – харизма, мъжественост, сериозност и естествена сексуалност. Те искрено обичат, но често късат и се гмуркат във връзките. Те изобщо не са моногамни – може да имат много романси, бракове също. Те са прекрасни любовници, привързани и страстни. Избират красиви момичета, за тях естетиката означава много. Те не обичат скуката и монотонността. Ако им се предложи нещо ново, те ще отговорят с удоволствие. Това, което те не толерират, е двусмислие, лъжи, така че при Везните всичко трябва да е просто и ясно.

Скорпион

Кой не знае, че това е най-секси знака в хороскопа? Основният съблазнител, на когото трудно може да се устои. Ако харесвате тази ненаситност, вечно желание и животинска страст, не искате тиха връзка – той е за вас. Ако ще свържете съдбата си с мъж Скорпион, пригответе се за бурен интимен живот. И без главоболие или малки деца. Всичко е по график. Не са тактични и ако забележат дефект – ще го кажат веднага, без колебание.

Стрелец

Това е най-изкусният прелъстител! Той е общителен, ерудиран и с чувство за хумор, винаги в светлината на прожекторите, а вие самите няма да забележите как ентусиазирано ще си чатите с него за това и онова, а след това ще се озовете в едно легло. Независимо дали имате връзка в момента. Но това е игривият Стрелец. Те интуитивно знаят ключа за всяка дама. И не пропускат нито една възможност. Изневярата им е присъща. В интимните отношения Стрелецът знае как да създаде спокойна атмосфера, с него не е нужно да се правите на нещо различно от действителността. Ако той е с вас, тогава е направил избор и вие имате шанс да се почувствате като кралица. Но това едва ли ще е задълго, защото има много красиви жени по света. Страстен и ненаситен знак, любител на интимността и винаги готов да опитва нещо ново.

Козирог

Козирозите не са фенове на лесните връзки или спонтанния секс. Той иска сериозна връзка и обикновено ухажва дълго своята избраница. Той винаги ще бъде малко отдалечен, сякаш в сянка, но вие самите ще разберете, че дълго време ви е гледал. И при взаимно желание може да се получи дълъг и щастлив съюз. Мъжете от тази зодия са лоялни и надеждни хора, които никога няма да търсят приключения като Стрелец или Близнаци. В леглото той е внимателен, изглежда така, че е готов да задоволи всички желания на партньорката. Но не, Козирозите имат свои тайни страсти. Те обичат садо игри и могат да стигнат далеч, причинявайки физическа болка на партньора си. Но не се тревожете, без вашето съгласие той няма да направи нищо лошо. Просто не се колебайте веднага да зададете границите на допустимото за него.

Водолей

Страстен любовник и наивен романтик не са двама различни мъже. Това е Водолей. Те са свестни и интелигентни във връзката, определено ще попитат дали паралелно имате друг любовник. И едва след като се увери в чистотата на интимния хоризонт, той ще започне ухажване. Харесва момичета, които са креативни, начетени и образовани и... стройни. За Водолеите добрата фигура и добре поддържаното тяло са от огромно значение. Самият той не пропуска джогинг и очаква такъв начин на живот от своята избраница. А относно леглото няма особено какво да се каже: традиционно и предсказуемо. Той върви през живота с набор от съблазнителни техники, научени в младостта му. Ако искате да завладеете такъв мъж, не показвайте намеренията си, бъдете сдържани в емоциите си.

Риби

Мъжете от този знак често очакват първите стъпки от партньора. Рибите са естествено мързеливи, комфортът и минимум проблеми в живота е техният девиз, така че никога няма да търсят някого дълго и лесно ще се откажат от любовта при първите трудности. Но това са екстремни случаи. Обикновено Рибите са леки и общителни. И сексуалните отношения се оказват също гладки, без изблици на емоции и излишни страсти. Но атрибутите са важни, например дрехи, обличане и ролеви игри. Те могат бързо да се отегчат от секса в спалнята със затворени завеси, така че се пригответе да изненадате и внесете разнообразие в живота им, те очакват инициативата от вас.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фатмак

    10 1 Отговор
    Казанлък-а жив ли е след месец семеен живот? Все пак е трябвало да прави 2 пъти секс, според него.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Камикадзе 🛩

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фатмак":

    Жив е той жив е, там в Задбалканските котловини😁.
  • 3 Село Казанлък

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фатмак":

    За него е важна романтиката. Секса е вреден . Най важни са цветята , сериалите и чалгата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Щеката

    1 3 Отговор
    Петела ми е на кокал, ще го потъркам
  • 6 Водолей

    2 1 Отговор
    Глюпости , на третата минута от финала на женската волейболна лига , навяхнах десната китка ... 🤭🤭
  • 7 васик атанасова

    1 1 Отговор
    за малко не познахте !
    хахахахахахахахх
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Рошко

    0 1 Отговор
    Абсолютно вярно за моята зодия, познахте