Last news in Fakti

15 Юни, 2021 14:28 5 285 40

Мария Илиева: Срещнах най-прекрасния мъж в живота си

  • мария илиева-
  • мъж

Тя обясни, че настоящият ѝ партньор е най-възхитителният мъж, с когото е била досега

Всяка популярна личност добре знае, че славата винаги идва с определена цена, а част от нея са ярките светлини на прожекторите, които неизменно се опитват да навлязат в линия ѝ живот, нарушавайки неговата неприкосновеност и излагайки го на показ, пише dir.bg. Ето защо в нередки случай звездите предпочитат да спуснат плътна и тежка завеса над своето ежедневие, пазейки го ревностно далеч от всички любопитни погледи. Точно така стори неотдавна и Мария Илиева, която трябва съвсем скоро да роди второто си дете.

Сякаш разбрала колко опасни могат да бъдат спекулациите, изпълващи медийното пространство, откакто в началото на месец април т.г. изненада почитателите си с радостната вест, че отново е бременна, певицата реши да обгърне в мистерия случващото се около нея. Така например тя все още не е издала нито пола на бъдещото си отроче, нито самоличността на неговия баща.

Напоследък в своите все по-редки изяви, брюнетката упорито отказва да разкрие каквато и да било информация около тях, а гостувайки в "Забраненото шоу на Рачков", в което даде първото си интервю, след като официално съобщи, че повторно ще става майка, до тези въпроси така и не се стигна... Все едно изпълнителката на хита "Нищо" бе склонила да отиде в студиото само при условие, че тази тема остане табу. Както всъщност се случи.

Сега обаче тя все пак реши да сподели нещо, макар и малко, за мъжа до себе си в ефира на Нова телевизия. Взимайки участие в едно от предаванията, тя обясни, че настоящият ѝ партньор е най-възхитителният мъж, с когото е била досега. По думите ѝ той я кара да се чувства обичана.

"Аз не крия щастието си. Мисля, че то трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно, обичана... Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. С времето този идеализъм се убива. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това", каза Илиева, като и сега запази в тайна името му.

Първородният наследник на Мария носи името Александър и неотдавна навърши 3 годинки. Бащата му е бившият футболист Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели скоро след като момченцето им се появи на бял свят. Очаква се второто ѝ бебе да проплаче в разгара на лятото. Преди месец тя сподели, че се радва, че този път ще може да се наслаждава на хубавото време при първите разходки с него, тъй като синът ѝ се роди в края на януари през 2018 г., когато температурите навън все още бяха ниски.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    20 6 Отговор
    Пак ли? Аман!
  • 2 ЕвроДжендо

    22 5 Отговор
    И аз срещнах най-възхителния мъж в живота си. Ама той вика, че бил жена.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Галев

    30 4 Отговор
    Сигурно е някой негър, че тая разпор..... не може да си вдигне гащите
  • 5 Голям Слон

    22 10 Отговор
    Ех, Марийке, ти с прост българин (от финансова гледна точка) няма да се хванеш. Простено щу ме е да е прост, само ако е състоятелен. Нали познах? Що не се хванеш с мен, например? На твоите години съм. Не съм популярен, не съм богат. Сигурно ще те е срам да се качиш в 20 годишна S класа. Другите две от същата серия са още по-стари :-))) Не ти е до колекционери естети, нали? Да ти кажа честно под секрет, не си мой тип жена. Остави, че не можеш да пееш. Просто не ме кефиш :-) Пожелавам ти цялото щастие на този свят - без ирония и сарказъм. Дано и този път не сгрешиш.

    Коментиран от #23

  • 6 хохоох

    14 4 Отговор
    528 мъж на живота й. Доста се изтърка тоя лаф при нея...
  • 7 Мара Илиева

    14 4 Отговор
    И аз не знам кой е бащата!
  • 8 Последния Софиянец

    10 5 Отговор
    И аз си мислех, че няма по-прекрасен от Бабикян, но сега съм с Хасан.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 SAAB

    5 4 Отговор
    До......неделя вечер ! ТолкУ шЪ я траят.....тая :)
  • 11 15 годишен

    11 5 Отговор
    Мъж, мъж, мъж, разбрахме Илиева, но известните хора ги наблюдават под лупа, ти беше,, обичана,, и от Наско...... бяхте,, хубава двойка,, само още едно ще ти кажа, бременността ти е много,, черна,,..... не ти,, седи,, добре...!

    Коментиран от #16

  • 12 Кунг Фу Боеца

    18 4 Отговор
    Сигурно и за следващия така ще говори, докат не я напомпа по-следващият!
  • 13 Знам яаз

    8 6 Отговор
    Има нещо афро ф тая......... Бащата бил студен в офчежитията на дарвниса

    Коментиран от #14

  • 14 Тъй Тъй

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "Знам яаз":

    От къде Сомалия ми мяза галиба
  • 15 324

    7 4 Отговор
    За колко време ще е?
  • 16 Бат Сали

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "15 годишен":

    Ма то сиган бе бате, ко искаш дъй
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 При

    6 4 Отговор
    това олимпийско изпробване ?!
  • 19 ПЕНКО

    5 8 Отговор
    АРТИСТИЧНО -ГЕНИАЛНА -МУЗИКАЛНА ЖЕНО -НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ СЕБЕПОДОБНИТЕ -ВА ГИ НИ !!!!!! НЯМА ТАКИВА МЪЖЕ -ИМА ---ОБИКНОВЕННИ ;ДОБРИ И ГРИЖОВНИ -ТРУДОВИ ПИШКОНОСЦИ - ЖЕЛАЕЩИ ВАШЕТО ДОБРО ---НО НЯМА "ПРЕКРАСНИ " -ЛЪЖЛО !!!!!
  • 20 Врачка

    8 3 Отговор
    Каква романтика,влюбените гълъбчета са се запознали в библиотеката и вродената любов към книгите ги пленила от пръв поглед.
  • 21 Олеле малеле

    15 4 Отговор
    Колкото по-одъртяваш,мъжете все по-възхитителни ще ти се струват,повервай ми..
  • 22 Росен ПлевАналиев

    3 4 Отговор
    И аз
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Голям Слон

    8 8 Отговор

    До коментар #23 от "еми слоне":

    "Скъсаняци", като мен, правят средната класа на тази държава. Средна класа е онази, която разчита на доходи, за да си повиши стандарта, а не на заеми. В този ред на мисли, благосъстоянието ми се дължи на умението да печеля пари, а не да тегля кредити от банките. Пък дали съм скъсаняк, точно ти няма как да знаеш. Когато възстановяването само на последната S класа ми е колкото доходът ти за две години. Та, така. Жив и здрав бъди. Нещо много лично го прие това за Мимето. Какво да направя, че не ми харесва?! Имам изключителен усет за фалш и празнота у хората.

    Коментиран от #30

  • 25 хаберих

    10 3 Отговор
    Мария Илиева: Срещнах най-прекрасния батко-банкоматко в живота си. Тя обясни, че настоящият ѝ партньор е най-възхитителният мъж, с най-дебелото портмоне.
  • 26 Бау

    9 3 Отговор
    А бе ти може да си срещнала най - прекрасния мъж, но като те знам коя си и каква си направо е изтеглил късата клечка! Жалко за него, хубавите ябълки червеите ги ядът!
  • 27 чушки

    3 2 Отговор
    Този,прекрасенъ мъжъ от милионер скоро ще стане улиционер. Ще проси на улицата за някой лев.
  • 28 знаем

    5 3 Отговор
    След един, два месеца ще срещнеш следващия най-прекрасен мъж!
  • 29 Гост

    4 3 Отговор
    Не е бай Колю от свинефермата в Бусманци, нали?
  • 30 НАПРОТИВ

    7 8 Отговор

    До коментар #24 от "Голям Слон":

    Е заради такива ,,отворковци,,като тебе от измислената ви ,,средна класа,, се махнах от бегето...и пак заради такива като теб (вас) няма да се върна..Щото навънка се доказах и навънка ме оцениха,като човек и личност,въпреки ,че съм се държал и работил и в България както работя и живея в чужбина .........схващаш ли разликата.....Пък ти можеш да си имаш доходи ,на поддръжката и на цената ,ако щеш на Бентли....ама ..в хороскопа.....
    Ама виж,мен с мотор да ме гониш не мож ме стигна,оправил съм си живота,моя на семейството си,че и за внуците ми има.....
    Благодарение на чужбината,не на България......
    Мъчно ми е за Родината и винаги ме е боляло за България,ама човешкия материал е кофти и ти в това число.....
    Пък на мен Мария ми харесва и като човек и като певица (за разлика от теб) щото се е доказала като такава.......
    А ти ще си останеш никому неизвестен анонимен слон

    Коментиран от #35, #39

  • 31 Бат Сали,

    4 3 Отговор
    Ама не е краднал диплома за начално,,, ибризование,, имал завършен ВИФ и това, под съмнение....... личи им на такива, ама аде......!
  • 32 hmhmhm

    2 2 Отговор
    то това вече сме го чувалЕ !
  • 33 Мима

    4 4 Отговор
    Щом срещне МЪЖи хоп- забременяване, има начини да се предпази, но сигурно е много изостанала тази певачка, прилича на циганкс
  • 34 Мима

    4 4 Отговор
    Щом срещне МЪЖи хоп- забременяване, има начини да се предпази, но сигурно е много изостанала тази певачка, прилича на циганка
  • 35 Голям Слон

    8 9 Отговор

    До коментар #30 от "НАПРОТИВ":

    Нали? А после искаш да гласуваш, когато има избори в България. Тотално трябва да ви се отнеме това право. Като толкова ти е грижа за страната си - заповядай! Вади я от блатото. Парите си ги вадя тук, харча ги тук. Плащам си данъците. Възстановявам си автомобилите. Това ми е хоби! Дали съм отворко или не - също няма как да знаеш. Музикалните ти вкусове, начинът ти на изразяване и писане са ми достатъчни, за да те преценя колко струваш. Имах допир с българи в чужбина. Там най-ясно лъсва истинската им същност. А аз мога до безкрай да ти давам примери, че човек когато е умен, инициативен и прозорлив, дори и в разсипаната България живее три пъти по-добре от теб, който никога не си бил и няма да бъдеш нещо повече от шерпа за западняците. Късмет ти пожелавам.
  • 36 Митю пищова

    3 2 Отговор
    Срещна мен с Големия питон.

    Коментиран от #37

  • 37 селтак

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Митю пищова":

    Кой ти гледа питона? Набарала е чичко паричко!
  • 38 big

    3 2 Отговор
    Докога? Докато родиш и срещнеш поредното младо "лъвче"? Много е трудно изведнъж да промениш начина си на живот и най-вече независимостта си! Да, "лъвчетата" обичат мамчетата, но не биха искали да живеят със "стари чанти" до живот!
  • 39 бегай бре

    2 5 Отговор

    До коментар #30 от "НАПРОТИВ":

    мн сте добре в чужбина...за това си правите зъбите тука нали...,м.рсоли такива.....,мн е прав слона,ако си ок и оправен тука,ще си така навсякъде....явно си бил бездарен хайван и за това си избягал....пък на Запад ги ценят такива щото те са в пъти по бездарни от нас.....и обезателно трябва да ви се забрани правото да гласувате...,просто нямате такова право,ВИЕ да ми определяте на мене положението,при положение че сте на хиляди километри.......пък кое колко си се уредил си го запази за тебе си...,щото нито някои ти вярва,нито на някой му пука......

    Коментиран от #40

  • 40 БЕГАЙ ТИ

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "бегай бре":

    Докато още можеш ,пльокал нещастен.....На мен пък изобщо не ми пука за такива като вас със слона.....Ма точно такива хвалипръцковци като вас и един ден няма кой да ви изтърпи тук...щото само чалъмите ви са големи...Знам ви и кирливите ризи на такива като вас у Бегето,ма на Запад вашите селски тъпи номера не минават и те изритват по живо по здраво и ще се чудиш как да се прибереш,без пукната пара в джоба.....
    Пък мен не ме мисли,всичко ми е free ,имам медицинска карта и си оправям зъбите тук,без да платя и цент.....пък и за каквото и лечение и мед.обслужване да е...
    А не съм гласувал откакто се махнах от бегето и никога повече няма да гласувам за синьо-червената смрад....
    А ти си плюй до утре,все ми е тая,само гледай да не се задавиш с храчките си......