Last news in Fakti

15 Юни, 2021 15:26 1 806 1

Наум Шопов с емоционален рожден ден

  • наум шопов-
  • рожден ден

Празненството пък, видно от снимките, е било пищно, доста официално и в заведение с близки, роднини и приятели

Изминалият уикенд може и да не беше напълно летен откъм температури, но за една популярна двойка беше абсолютно празничен откъм емоции. Става въпрос за звездното семейство на Теа Минкова и Наум Шопов, като поводът бе рожденият ден на актьорът-лекар, пише varna24.bg.

От самия купон има малко снимки и няколко story-та, от които става ясно, че празненството е започнало още от сутринта, когато Наум и компания са били на картинг. Там впрочем го е чакала и изненада - Epic Bath Guy с постер за рождения му ден.

Празненството пък, видно от снимките, е било пищно, доста официално и в заведение с близки, роднини и приятели.

"Рожденият ми ден тази година беше доста цветен", хвали се Наум под снимка с коктейл в ръка. "Много благодаря на всички, които се сетиха за мен! Да ви се връщат пожеланията".

А най-емоционална, разбира се, бе жената до него - инфлуенсърката Теа Минкова, която записа в story някои пожелания към мъжа на живота си.

"Искам да си здрав, искам да си все такава сложна личност, каквато си", каза му тя в кратко видео. "Обичам те много, ти си прекрасен", завърши още Теа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    6 1 Отговор
    Коее това "известно" човекоподобно и защо трябва да ни интересува къде и с кого си го слага?
    Дано ви плащат за тия поръчкови статии, щото инак не виждам с какво сте впечатлени от обектите на материалите, че да ги рекламирате нон-стоп.