7 Февруари, 2013 11:50 1 858 0

Брус Уилис: Питам Ема за всичко. Тя е босът вкъщи!

  • брус уилис-
  • ема хеминг-
  • модел-
  • бос

Актьорът призна, че преди да се предприеме каквото и да било действие в къщи, то трябва да стане с изричното съгласие на жена му Ема, съобщава Contactmusic.

Брус Уилис и Ема Хеминг сключиха брак през 2009 г., а три години по-късно им се роди дъщеря - Мейбъл Рей Уилис. Зад гърба си, Уилис има дългогодишен брачен съюз (13 години) с колежката си Деми Мур.

"Ема е едно съкровище. Тя е страхотна майка и адски много я обичам. Имала е великолепна кариера на модел, когато е била по-млада - но трябва да я видите по бански и днес! Вкъщи тя е босът. Защо ли? Ами защото е по-умната от двама ни", твърди Уилис.

"Питам Ема за всичко. Мнението й е извънредно важно за мен. Ако щете вярвайте, но това е самата истина. Никога допреди да срещна Ема, не бях се интересувал от мнението на жената до мен", откровен е още актьорът.

"Когато не снимам, гледам да отменя Ема в грижите за малката Мейбъл. Ставам рано и я нахранвам, после разглеждаме книжки с картинки или я извеждам на разходка навън, за да може Ема да се наспи", допълва още той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА