Last news in Fakti

29 Юни, 2021 13:31 3 059 3

Карди Би съобщи по уникален начин, че чака второ бебе (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • рапър-
  • бременна-
  • карди би-
  • бебе-
  • дете

Това е второ дете за рапърката и любимия ѝ Офсет

Карди Би съобщи по уникален начин, че чака второ бебе (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рапърката Карди Би разкри, че отново е бременна по време на наградите BET. Двамата със съпругa ѝ Офсет пяха заедно по време на наградната церемония. Колоритната изпълнителка беше облечена с черен гащеризон с бели камъни и прозрачна част, която подчертаваше растящото ѝ коремче. Изпълнението на звездата беше пълно с динамика, което породи безброй коментари онлайн.

"Аз се задъхвам, докато си връзвам връзките на обувките, а Карди Би направи това, докато е в напреднала бременност", гласи един от коментарите.

Освен това, Карди използва социалната мрежа Instagram, за да съобщи новината. Звездата позира гола за снимка, като единствено наедрялото ѝ коремче и гърдите ѝ са покрити с бяла боя.

Певицата и Офсет вече имат дъщеричка. Тя носи името Кълчър и се роди през юли 2018 г.

През септември изпълнителката на “Bodak Yellow” подаде документи за развод, но малко по-късно се разбра, че е решила да остане с рапъра. Източници твърдяха, че причина за искането на развод са изневери.

“Той твърдеше пред нея, че не е изневерявал, но много момичета направиха признания. Карди търпя достатъчно и реши да подаде документи”, споделя източник на “E!”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    11 1 Отговор
    не трябва да му дават да се размножава на това нещо допринасящо за извратеняването на поколението
  • 2 Ужас!

    3 0 Отговор
    Лоена топка.
  • 3 3333

    2 0 Отговор
    Махнете го тоя ненужен отпадък бе, абсолютен дегенерат!