Last news in Fakti

30 Юни, 2021 15:48 2 542 5

Сестрата на Бритни я подкрепи публично за разкритията и смелостта ѝ

  • бритни спиърс-
  • джейми лин спиърс-
  • сестра-
  • подкрепа-
  • попечителство

Джейми Лин Спиърс застана на страната на сестра си в битката срещу свалянето на попечителството върху нея

Сестрата на Бритни я подкрепи публично за разкритията и смелостта ѝ - 1
Снимка: Shutterstock

По-малката сестра на Бритни - Джейми Лин Спиърс, публично подкрепи певицата за смелостта ѝ да говори за проблемите, свързани с попечителството върху живота и парите ѝ.

Тя сподели като 24-часова история в Инстаграм видео, в което каза, че обича сестра си, възхищава ѝ се и я подкрепя.

"Толкова се гордея с нея, че се осмели публично да проговори", казва Джейми Лин Спиърс за знаменитата си сестра. Тя не крие, че е притеснена за щастието на поп иконата.

Миналата седмица Бритни Спиърс (39 г.) се яви в съд в Лос Анджелис и поиска да бъде отменено попечителството, под което е поставена през последните тринадесет години. Тя заяви, че иска да се сложи край на "оскърбителното" попечителство, което я кара да се чувства като робиня.

Показанията ѝ бяха изслушани от нейните родители, фенове и журналисти в излъчване на живо.

Блондинката обвини и заклейми баща си и другите съпопечители за това, че са я принудили да приема противозачатъчни и тежки лекарства против волята ѝ, а освен това ѝ пречат да се омъжи и да има още деца.

Спиърс каза, че иска да се омъжи за приятеля си Сам Ашгари и да имат деца, но че не ѝ позволяват дори да излезе с него с колата.

"Искам само да притежавам собствените си пари, това да свърши и приятелят ми да може да ме вози в колата си", каза певицата в съда.

Бащата Джейми Спиърс беше определен за попечител през 2008 г. заради разклатеното психично здраве на певицата, припомня БТА. Миналата година тя предприе съдебни действия, за да бъде премахнато попечителството. Очаква се дълъг процес, преди да се вземе решение по иска ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инж. Чукачев

    11 4 Отговор
    Езикът ми ще бъде около 23 минути в Бритни
  • 2 Комбина

    10 7 Отговор
    Това е американската Сашка Васева!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 трой унция

    1 0 Отговор
    Тез са по-зле и от ББорисов !