Last news in Fakti

3 Юли, 2021 17:04 4 450 4

Сериозно предизвикателство пред новите участници в "Черешката на тортата"

  • черешката на тортата-
  • кулинарно шоу-
  • готварство-
  • готвене-
  • участници-
  • шеф манчев

Интересно ново предизвикателство посреща новите знаменитости следващата седмица

Нова седмица с много вълнуващи моменти и вкусни ястия очаква зрителите на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер по NOVA. Около трапезата тази седмица ще се съберат певицата Милена Славова, фитнес инструкторът Сами Хосни, водещият на спортните новини на NOVA Александър Костадинов, модният дизайнер Соня Атанасова и актрисата и модел Райна Караянева.

Шеф Иван Манчев отправи трудно предизвикателство пред знаменитостите и накара участниците да проявят креативност и да приготвят вечеря, която трябва да се консумира единствено с ръце. Приборите за хранене са забранени през следващите дни.

Рок кралицата Милена Славова открива кулинарната битка в понеделник. Домакинята ще готви като за армия от гладни рокери в своя еклектичен дом и ще предложи на останалите богато меню в огромни количества. Много вкусове и специален музикален подарък ще се погрижат за доброто настроение на компанията по време на първата вечеря.

Във вторник „Черешката на тортата“ гостува на Сами Хосни, който ще съчетае кулинарията с фитнеса. Усмихнатият инструктор ще отведе звездните участници на здравословно околосветско пътешествие с интернационално меню, приготвено с много любов и старание. Домакинът, за когото да бъде почти перфектен не е опция, ще покаже на какво е способен, когато си постави ясна цел.

На кулинарния терен в сряда излиза спортният журналист на NOVA – Александър Костадинов. Бившият международен съдия по футбол ще предложи шампионска вечеря като за олимпиада. Стегнатото меню с изчистена визия и елегантни кулинарни комбинации ще погали небцето на всички гости, а историите от терена и специалната телевизионна изненада ще бъдат впечатляващи.

Кулинарни шедьоври ще приготви дизайнерът Соня Атанасова в четвъртък. Тя ще подари на останалите бляскаво изживяване и разкош, гарнирани със специално отношение към кулинарията и внимание към детайла. Соня ще посрещне компанията в родния си Благоевград с разточително четиристепенно меню, подбрани вкусове и персонализирани подаръци.

Актрисата и модел Райна Караянева ще сложи край на кулинарната седмица с много усмивки и апетитни изкушения. Домакинята ще впечатли всички с интересно меню и нестандартни идеи. Макар и първоначално да изглежда хваната натясно между печката и камерата, доброто настроение трайно ще се настани в нейния дом, когато гостите пристигнат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusnak

    10 3 Отговор
    Кои са тези знаменитости?
  • 2 Яшко

    8 0 Отговор
    О небеса каква уникална новина , браво факти само вие ни отваряте очите , защо бтв и нова мълчат ??? Защо CNN не каза нищо по въпроса , замислете се
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    Новото предизвикателство ще е да готвят сами. Все повече от участниците им са просто някакви персони, набедени за ВИПове, които тенджера не са хващали и все им помага някой друг готвач (който върши всичкото готвене), а те му подават тиганите и ножовете. ПР да става. Рейтинг да се трупа. Рекламите да вървят. Кинти да падат.
  • 4 питам

    5 0 Отговор
    още ли я има тая пръдня в ефира