Last news in Fakti

14 Февруари, 2013 10:28 2 003 0

Мила Кунис: Обичам да бъда сама

  • мила кунис-
  • актриса-
  • аштън къчър

Красивата актриса сподели за списание „Allure” подробности от личния и професионалния си живот.

"Хората се променят и преоткриват. Така че, ако сте познавали един човек преди години, той не е непременно същият човек, който е днес. По същата логика - днес сме едни, а утре можем да сме много по-различни.", каза Кунис за взаимоотношенията си с Аштън Къчър.

"За съжаление, единственият начин, по който можех да играя балерина, беше да изглеждам като балерина. Наложи се да отслабна и да сляза под нормалното си тегло.", бе коментарът й за ролята й  във филма „Черният лебед”.

Относно периода си на необвързана, Мила сподели, че тогава се е чувствала много щастлива.
„Четири години бях сама и нямах гадже. Беше невероятно време. Обичам да бъда сама."

"Можете да погледнете онлайн и да ме видите как си купувам кафе в Starbucks или как излизам от фитнеса. Можете да влезете в интернет и с лекота да проследите ежедневните ми дейности! Това не е нормално!", не пропусна да коментира актрисата, постоянно преследващите я журналисти.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА