Last news in Fakti

11 Юли, 2021 07:00 10 507 4

Вашият хороскоп за днес, 11.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 11.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Използвайте първата част от деня, за да свършите домакинските си задължения, защото следобед няма да ви остане време. Бъдете по-толерантни и сговорчиви и не се опитвайте да се наложите на всяка цена.

Телец

Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете в неделния следобед, да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.

Близнаци

Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед, ако е абсолютно наложително.

Рак

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобеда ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Лъв

Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Недейте да мързелувате, опитайте да свършите някои полезни неща у дома.

Дева

Ще започнете деня малко нервни, защото ще ви се иска да разчистите всички боклуци, а това ще ви се стори непосилна задача. Както е известно, за вас непосилни неща няма и още следобед ще се убедите колко прекрасни и работливи сте.

Везни

Денят е много благоприятен за вас. След като приключите до обед с всички важни задължения, следобеда спокойно можете да се отдадете на срещи с приятели и други приятни занимания.

Скорпион

Днес не е много разумно да се срещате с много хора, по-добре се опитайте да сложите завършек на вече започнатите задачи. Добър ден за творчество и художествени занимания.

Стрелец

Днес е най-добре да прекарате деня с любимия човек, така ще успеете да изградите хармонията помежду си. Привечер избягвайте да говорите за пари, само ще си развалите настроението.

Козирог

Ако нямате време за почивка, вината ще си е ваша. Поели сте много отговорности и не бива да правите лошо впечатление като не изпълните дадените обещания.

Водолей

Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.

Риби

Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да е просто лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    5 1 Отговор
    Пише се вкъщи слято, а не в къщи.

    Коментиран от #2

  • 2 Рап

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    И в двата случая е вярно.....

    Коментиран от #3

  • 3 Телец 😈

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рап":

    Според словосъчетанието щеше да е вярно, например:
    Чужденците са се настанили в къщи, които са купили чрез посреднически агенции.

    В случая:
    Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи...трябва да е вкъщи инак няма смисъл ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.