Необходими продукти:
4 праскови
150 г бекон
50 г синьо сирене
стръка босилек
Начин на приготвяне:
Тази рецепта е част от "Хапка свежест" - телевизионната рубрика в сутрешния блок на БНТ1 "Денят започва", в която водеща е Сандра Алексиева. Вижте как се приготвя:
Прасковите се разполовяват на две и костилките им се отстраняват. Изпичат се на барбекю за няколко минути първо от отрязаната страна, а след това от облата. Веднага щом се обърнат, в сърцевината им се поставя парченце синьо сирене, за да се разтопи от топлината.
През това време на барбекюто се поставят и ивици бекон, като той се държи на огъня, докато стане хрупкав.
Прасковите се сервират топли и поръсени с бекон. Украсяват се с пресен босилек и по желание се поливат с капки течен мед.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Емо Крокодила
16:07 16.07.2021
2 И аз
Хахахахах
16:12 16.07.2021
3 Министър без, портфейл..!
16:12 16.07.2021
4 Рошко
16:14 16.07.2021
5 коча
16:29 16.07.2021
6 един от многото
16:37 16.07.2021
7 Алтер
17:53 16.07.2021
8 Радо
17:58 16.07.2021
9 Този коментар е премахнат от модератор.