Last news in Fakti

19 Февруари, 2013 11:57 5 318 4

Маги Вълчанова: Година и половина се опитвах да забременея

  • маги вълчанова-
  • манекенка-
  • бременна-
  • мис вселена


Бременната манекенка сподели, че дълго време не могла да забременее.

"Детето е планирано, но отне много време докато се получи. Около година и половина... Бях се притеснила, направих си всички хормонални изследвания. Просто се оказа, че е Божа работа", призна тя в "Преди обед".

Маги Вълчанова вече има един син, който се казва Румен. Тя заяви, че той е много щастлив, че ще става батко.

"Мисля да го вземе с мен на 4D преглед, за да види бебето", допълни Маги.

"Мис България Вселена 2000" смята, че отново ще има момченце, тъй като пълнеела на едни и същи места, както по време на първата си бременност.

"Ще кърмя задължително. Но само първите месеци. Не съм от майките, които кърмят 1-2 години", откровена е Маги.

"Притесняват ме килограмите. Обикновено съм много слаба, но иначе качвам през цялата бременност. Още през втория месец качих", сподели още тя, като добави, че до третия месец от бременността си е карала ски, а в момента все още ходи на фитнес и изкарва в залата по 40 минути. Не спазва диети, но довери, че често похапва люти чушки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ухаа

    1 1 Отговор
    Не си попаднала на правилния тъпкач
  • 2 горката

    1 1 Отговор
    Много секс и с различни е правила горката и нищо не се е получавало.
  • 3 станишев

    0 0 Отговор
    Маги искам да ти кажа че и при нас с Маликов беше така...ни един от двамата ни успя да забременее, макар да се скъсвахме да се гънем
  • 4 Грую

    0 0 Отговор
    Ами то сигурно трябва да се прави нещо за да се постигне резултат. Аз например искам да спечеля от американската лотария. От онази дето печелят по двеста милиона долара, но не играя на нея. Идва ми много далече ама искам да спечеля и това си е.