Last news in Fakti

1 Август, 2021 14:15 6 740 22

Анелия и Милко Калайджиев се забавляват заедно на морето

  • анелия-
  • милко калайджиев-
  • на морето

Анелия се е гушнала усмихната в него

Попфолк изпълнителите Милко Калайджиев и Анелия бяха забелязани в кръчма в Китен, където купонясваха заедно и си припомниха добрите стари времена. Свиленградската емблема и бившата изгора на Коко Динев са неразделни през последните 20 години и не пропускат възможност да са заедно. Причината е, че Милко е откривател на Анелия за музикалната сцена и за една нощ я превърна в чалга звезда. А тя и до ден-днешен продължава да му е благодарна, като задължително се чуват по празници, а сега са заедно и на море, пише varna24.bg.

През последните седмици Калайджиев се е преместил буквално да живее на морето, тъй като има много участия и кръстосва курортите около Бургас. Той преценил, че няма смисъл постоянно да си пътува до Свиленград и да налива излишни средства за гориво. Покрай ангажиментите си Анелия също се задържала по-дълго на Черноморието. И така се стигнало до моментите, в които прекарват време заедно.

От кадъра им в заведението се вижда, че Анелия се е гушнала усмихната в него, докато при Милко на преден план изпъква брачната му халка. Калайджиев е щастливо обвързан с Маргарита, от която има близнаците Антонио и Александър.

Анелия и Милко Калайджиев се забавляват заедно на морето

Фолкпевицата не е обявявала официално да има мъж до себе си, така че може спокойно да си обикаля и купонясва по курортите. И двамата като мнозина български популярни личности избраха родното море за лятна почивка.

Една от причините за това е, че е сложно да се пътува на по-далечни дестинации.

Интересът към Калайджиев през годините е обясним - той е известен като откривател на фолкпевиците Преслава, Галена, Анелия, Мира, Джена, Димана, Теди Александрова и Соня Иванова и това е причината често да се радва на женско внимание от известни и неизвестни момичета.

"Всеки ден млади момичета и момчета ми звънят на телефона и искат да ги вкарвам в музикалния бизнес. Веднага им казвам да ми запеят в слушалката и за секунди разбирам дали имат талант. Не се спират, постоянно ми се обаждат", сподели преди време Милко.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смерш

    30 1 Отговор
    Докато подобни персони са новина и пример за подражание нещата в тази територия няма да тръгнат на добро!
    Но май вече е късно за някаква положителна промяна и нещата отиват към безвъзвратна загуба на прословутата Българска интелигентност!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ева

    27 1 Отговор
    Стига с тези чалга селяндури, друсащи се и пеещи простотии. Няма ли интелигентни хора за които да пишете

    Коментиран от #12

  • 4 Драган

    8 1 Отговор
    Милко, пиленцето кацна.
  • 5 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    6 10 Отговор
    СУПЕР двама ВЕЛИКИ български певци и истински ЛЕГЕНДИ на българската музика с бесброй ВЕЧНИ класики и ЛЕГЕНДАРНИ хитове желая им да са живи и здрави и да ни радват с още много НЕЗАБРАВИМИ класики цяла БЪЛГАРИЯ се гордеем с тези УНИКАЛНИ хора и обичаме тяхното творчество а освен това госпожа АНЕЛИЯ е СУПЕР КРАСИВА жена така като я гледам по бански мисълта ми отива в НЕПРАВИЛНА посока защото съм ЖЕНЕН но тя е толкова КРАСИВА претставям си как съм до нея и други неща дето не бива да мисля за тях но ох леле

    Коментиран от #13, #20, #21, #22

  • 6 Киро Жарта

    5 0 Отговор
    Че ву изпапкам поничката 😄
  • 7 Милко

    4 0 Отговор
    и той уреден с къща за гости !
  • 8 Сатана

    8 1 Отговор
    Бай Милко се е озъбил ,сякаш змия го е прегърнала.
  • 9 Абе умен съм ве

    10 3 Отговор
    Тя тая какъв боклук е
  • 10 Мераклиев

    3 0 Отговор
    Т.е. бат Милко забил и калайдисал Анелия? Ооо, ама тя Нелка и дъщеря имала, на Милко ще му се отвори работа.....
  • 11 Милко

    1 1 Отговор
    Вени в по-привлекателна от Анелия.
  • 12 Ники

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ева":

    Интелигентни няма. Те разбраха рано къде са родени и напуснаха територията.
  • 13 Разведена от Хасково

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Кой ти дава право да се изказваш в множествено число че са обичани от цяла България я айде моля ти се на всяка манджа си меродия незнам каде ти е романтиката на теб ама мен ако питаш си един мързел 24/7си на телефона
  • 14 1/4сДамски

    1 1 Отговор
    Същата работа, само, че тез са, БГ етноси и могат да бъдат със самочувствие, защото бат Милко, никога не е бил беден просяк...!
  • 15 БАТЬОВ

    3 2 Отговор
    Ц.нга м.нга фук,пълни гащи с лук!!!
  • 16 Кой ти ли...?!

    1 1 Отговор
    Имаш връзки с такива.... да не завиждаш на набора на Дамски...!?
  • 17 Клacикa

    5 1 Отговор
    Нaй елитния курорт нa cеляните от териториятa бухaхххaхaхa. Cя aко питaте що китен ми мноу проcто бряяяя кризa и немa cтинки зa лукcозенец. другaтa мечтa нa cелякa. aй c здрaве и зa не зaбрaвите плaцикaне във фекaлия
  • 18 Като гартинка е бат Милко

    1 1 Отговор
    Добре, че няма,, витилиго,,.....!
  • 19 мечо

    2 1 Отговор
    младожениакъ ут касанлакъ шти и.б.а ут устатъ
  • 20 Анти чалга

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Колко пъти ти казах да не наричаш тази тъпа музика -Класика . Класика е операта , оперета , симфонична музика и хитове от 40 години до днес , в стил рок , джаз, блус, рокабили и поп музика . Не се изказвай от името на всички . Пиши от свое име . Погледни си грешките в писането .
  • 21 Село Казанлък

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Пак говориш от името на всички Вие не сте нас или всички Българи . Пиши коментари от свое име . Не всички слушат тази музика . А за термина класика защо го слагаш като определение на тази гадна музика , няма нищо общо със този стил . Знаетели на какво се казва КЛАСИКА . Не не знаете и няма никога да разберете какво е Класическа музика . Защото не си виждам някога да стъпите на Опера или Балет.
  • 22 Гормогон

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Къде видя легенди бе , поп фолк маниак . Това не са , " легенди " . ЛЕГЕНДИ са Лили Иванова, Йорданка Христова , Маргарита Хранова. Групи като Щурците , Ф.С.Б , Сигнал , Фактор , Тангра , Ахат . И още много други това са Легенди . Не твойте чалгари . Спри да пишеш от наше име . Пиши коментари от свое . Ние не сме чалгари като вас . Слушай си този боклук . И не пиши , че тази тъпотия е класика повече .