Last news in Fakti

2 Август, 2021 07:00 11 310 0

Вашият хороскоп за днес, 02.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Странен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 02.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Да се чувстваш комфортно е прекрасно, но точно обратното състояние е възможност човек да измисли нещо ново и различно. Приемете предизвикателството на живота, напревете нещо различно, нещо по-добро именно днес.

Телец

Денят е със смесени послания, така че следвайте обичайния си ритъм и не започвайте нищо ново. Рутинните дейности ще се развиват плавно, а какво по-добро от това през август.

Близнаци

Странен ден за вас, малко отнесен, много разпилян, а пък е нужно резултати да постигнете. Намерете минутка време, за да се фокусирате, ако трябва записвайте си по старомодния начин - с лист и химикалка, доста помага.

Рак

Днес съдбата ви намига и дори ви е приготвила някои подаръци. Не бъдете мрънкачи и критикари, приемете с благодарност това, което влиза в живота ви. Скоро ще разберете и защо се появява.

Лъв

Време да се потупате сами по рамото за добре свършената работа. Има за какво да се похвалите сами и да благодарите на съдбата. Най-напред вие самите си дайте оценка, пък после търсете от другите.

Дева

Погледнете по-философски на живота, не се разсейвайте само с детайлите. Да, прекрасно е, когато и най-малкото нещо си е на мястото, но голямата картина трябва да е ясна преди това. Мислете мащабно.

Везни

Хм, предизвикателен ден за вас. Ситуациите ще са такива, че ще ви изваждат от зоната ви на комфорт, което не е приятно, но пък може да стане много забавно. Променете гледната точка и намерете ефектите в дефектите.

Скорпион

Понякога дяволът това са другите. Днес ще си припомните тази крилата фраза. Има какво да научите от хората около вас, но има и на какво да ги научите. Просто бъдете търпими и толерантни.

Стрелец

Един ден за подреждане. Започнете първо от рошавите мисли, посрешете ги, сложете ги по местата. Тогава и светът ще изглежда по-приветлив, а и нови мисли ще се появят. Лято на изобилието е това.

Козирог

Дори и за най-сериозните и усърдни хора е важно да спрат и да се усмихнат. Ако няма на кого, усмихнете се на себе си.Работата няма да избяга, но виж вие е добре да сте в хармония със себе си.

Водолей

Един ден, който да отделите на семейството си. Намерете начин да се обадите на родителите си или пък на близките си хора. Днес душата ви се нуждае от дом, създайте го там, където сте.

Риби

Какви ценни идеи ще се появят днес в ума ви, а какви невероятни срещи ви очакват. Само си позволете да погледнете на нещата от друг ъгъл и да минете по улуци, по които не сте минавали. Светът е голям и толкова интересни неща ви чакат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА