2 Март, 2013 15:30 1 621 0

Есил Дюран отново провокира с "Така, така"

  • есил дюран-
  • провокира-
  • "така, така"

Есил Дюран зарадва своите почитатели с нов видеоклип, който представи в ефира на телевизия "Планета". Лентата е към песента "Така, така" и за разлика от сюжетното видео към "Кой с кого" тук акцентът е поставен на имиджовите кадри. Видеоклипът е решен в черно-бялата гама и е изцяло подчинен на арт-визия и изчистени линии, съобщиха от телевизията.

Той е реализиран в студио в София от режисьора Людмил Иларионов - Люси и определено провокира вниманието на зрителите. Самата Есил Дюран споделя, че "Така, така" носи еротично послание, но както винаги в границите на допустимото и естетичното. Специално участие във видеоклипа взема и танцьорът Юрий, който не за първи път виждаме в проект на звездата на "Пайнер".

Феновете побързаха да споделят, че "Така, така" е един доста интересен и различен проект, с който Есил Дюран определено ги е впечатлила. В началото на годината певицата издаде, че кипи от енергия и идеи, и ще бъде много нестандартна в творческо отношение. С първия си музикален проект за 2013 г. Есил Дюран вече доказа това, а съвсем скоро тя ще ни изненада и с нов арт проект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА