Last news in Fakti

22 Август, 2021 08:58 8 435 27

Фики стана татко на момиченце (СНИМКА)

  • фики стораро-
  • баща-
  • бебе-
  • момиченце

Певецът изрази щастието си, че вече е баща и на син, и на дъщеря

Фики Стораро стана баща за втори път. Поп фолк певецът и риалити звезда сподели радостта си със своите последователи в социалните мрежи. Изпълнителят пусна снимка, на която се вижда как е хванал малката ръчичка на новороденото момиченце, пише Life.dir.bg.

Изпълнителят разкри и какво име са избрали за малката си наследница. "Баща на дъщеря! Едно малко приказно ангелче се роди тази сутрин и вече съм баща на дъщеря! Добре дошла на този свят, Еслем!", пише с вълнение той.

През февруари 2018 г., когато стана баща за първи път, Фики съобщи по подобен начен благата вест. Тогава той публикува кадър с малката ръчичка на сина си, на която се вижда синя гривна. "Роди ми се син! Аз съм най-щастливият татко на земята! Бъдете благословени!", написа Староро към снимката.

Фики разказа, че със съпругата му - Гюлджан, са решили да кръстят сина си на баща му - Тунчер. "Искам да бъде много добър певец и да надмине нашите успехи с татко", сподели тогава Фики Стораро.

Фики и Гюлджан се ожениха през октомври 2017 година на пищна сватба с над 500 гости.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухоморко

    23 9 Отговор
    Евала, баркод на ръчичката, ваксина и чип. От първия миг на този свят ставаш слуга на новия световен ред.😂
  • 2 Естествено

    43 5 Отговор
    Цяла България тръпнеше в очакване да се роди поредното турскоезично ромче.
  • 3 В.Г.З.

    37 6 Отговор
    А за някой нормален българин няма ли да пишете
    или не се занимавате с малцинствата?!?

    Коментиран от #14

  • 4 Сестра Галева

    30 8 Отговор
    Още един ром -певец готов е за следващия председател на ИТН

    Коментиран от #9

  • 5 гого

    26 2 Отговор
    Страхотна новина, водеща световна.
  • 6 реалност

    31 4 Отговор
    Дреме ми на шишарката за тези. Защо не пишете колко ромлянина са се пръкнали от началото на годината и колко българчета ?

    Това ли е България, ромска ?

    Политиците унищожиха България заради ромските гласове за изборите. Нека Бог да ви "възнагради" заради това и парите си да не можете да изхарчите нито вие, нито вашите наследници.
  • 7 мечо

    1 16 Отговор
    искам и аз да опана ниякоя да направа бебета а после да не ме тарси искам нещто такмо на осемнаис години
  • 8 Животновъд

    26 4 Отговор
    На мен пък свинята ми роди 12 прасенца ето това е новина.🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖.
  • 9 мечо

    5 27 Отговор

    До коментар #4 от "Сестра Галева":

    нешто против ромите ли имаш има срет тях много убразовани еродирани хора сас грамоти сас акал сас мозак ти колко вишета имаш като говориш а белчо нештастен

    Коментиран от #21, #22, #25

  • 10 Не ми е

    8 2 Отговор
    от значение ! Както и снимките , показващи ръка , крак , ухо или други части на бебето !
  • 11 Реалист

    16 3 Отговор
    Още един сурикат у маааалата:)
  • 12 Made in Bg

    10 1 Отговор
    Ха-ха-ха! Типично! Страшен "правилно" написан текст! Мечо,то бива,то може ,ама поне си включи речника на клавиатурата да се не излагаш! 🇧🇬
  • 13 Made in Bg

    19 0 Отговор
    Моята статия : А пък моят комшия има двама сина на 10и22г. от ЕДНА ЖЕНА! Достойно семейство ,като и двамата цял живот работят за БГ олигарси и съпругата е осигурена на 4часов работен ден ,а съпругът работи над 240часа месечно и го осигуряват на минималната заплата! Въпреки недоимъка предопределен за тези експлоатирани Българи,то Те са отгледали и продължават да отглеждат две прекрастни момчета Българчета,като се надяват и те да останат в родината си , прекрасна България и да се преборят в тяхната неуспяла досега кауза в живота/работейки Честно да живеят добре с прилични доходи/! Да ,именно това се надяват,защото тези хора БГ родители,макар на средна възраст изглеждат състарени поне с 10тина години от" Хубав и спокоен" живот на честния , трудещ се Българин родолюбец!🇧🇬😒

    Коментиран от #16

  • 14 Ако под "нормален българин" разбираш

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "В.Г.З.":

    такъв като себе си, т. е. вечно мърморещ хейтър, недоволен, мрънкащ и плюещ по всеки и всичко трябва ли да пишат нещо конкретно за теб из вестниците и ако го напишат, кой ли ще го чете. Това се отнася и за всички други, които избиват комплексите си като пишат по форумите под всяка подобна новина. Като не можете нещо нормално да напишете не коментирайте. Не мога да кажа, че съм фен на тази музика, но Фики е по-свестен от много от чистокръвните българи, особено от тези на неговите години. Да му е жива и здрава дъщеричката. И цялото семейство. И вашите деца да са живи и здрави. И дано намерят пътя си в живота, за да не висят по цял ден из форумите и да изливат недоволството си от живота.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Да е жив и здрав комшията ти.

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "Made in Bg":

    Много хора са в подобна ситуация и се справят с живота. И точно, защото са много не представляват интерес за пресата. Не са разпознаваеми т. е. Но това не е повод под хубава новина за раждане на едно дете(няма значение чие) да се пишат гадости.В новините ако се пише за някой неизвестен човек от народа обикновено е по неприятен повод. Че го е сполетяла беда, нещастие, пожар, болест. Въобще не изгарям от желание да пишат за мен из вестниците. Предполагам, че твоят съсед също. По-голям късмет му желая и най-вече здраве. Както и на всички безименни свестни хора, които се борят с живота и не се предават.

    Коментиран от #17

  • 17 Маde in Bg

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Да е жив и здрав комшията ти.":

    Ооо ,Не! Не ме разбирай погрешно! Да са живи и здрави дечицата на всички,независимо какви са им родителите! Въпросът ,че комшията не би искъл да се пише за него, вярвам,, че то е сходен с този на фолк певеца ,но медийте си пишат без да питат 😄
  • 18 Не ми са интересни

    3 0 Отговор
    Тези, нека си се плодят..... каквото искат, това да правят....!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Gen Gurko

    8 0 Отговор
    Още едно цигане се пръкна. А от него ще се пръкнат след 15-20 години още 8 чавета поне, за да прославят страната на гостоприемника си.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост666

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "мечо":

    Къде видя глас и талат камо ли дупки у тези . Поредното чалгарче се появило . Новото попълнение и в редиците на задръстената проста музика .
  • 23 💨💨💨💨

    3 0 Отговор
    Нали живеем в България какви са тези странни имена . Поредните чалгарчета. Ново попълнение за фабриката бълваща простотия .
  • 24 🎸🎸🎸🎸🎸

    5 0 Отговор
    Айде чалгарите на купон в мазните задимени и мръсни механи и кръчмета . Пускайте тъпотията на този и се кефите , тръскайте задни части и си мислете , че танцувате . Пейте с дрезгав глас поредната простотия . Направо нарича чалгата помия.
  • 25 Шоп

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "мечо":

    Мечо, може ли да се върнеш отново в училище?И то в първи клас!Всичките ти писания са с много,ама страшно много правописни грешки.И нямаш точен изказ! БЛАГОДАРЯ предварително! Нищо лично.📚🖋️📝
  • 26 Анонимен

    5 0 Отговор
    И какво от това занимавате ни само с циганията....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.