Last news in Fakti

23 Август, 2021 09:07 7 511 0

Нова любов за 4 зодии тази седмица

  • нова любов-
  • зодии

Това са Овен, Дева, Стрелец и Водолей

Нова любов за 4 зодии тази седмица - 1
Снимкa: Shutterstock

ОВЕН

Обикновено Овните се движат с бързи темпове, докато се фокусират върху собствените си цели. Те рядко се забавят достатъчно дълго, за да свършат работата, за да намерят партньор, или да мислят за сигурността или безопасността. За да направи това, Овенът може да се опита да се отвори повече за човек, който проявява интерес към тях. Ако са свикнали например да отблъскват сложни разговори, може да се изненадат от връзките, които могат да направят, като водят тези разговори, опознават хората на по-дълбоко ниво и виждат накъде води.

ДЕВА

Намирането на партньор може да бъде толкова лесно, колкото да започнете разговор с непознат. Но Девата също може да помогне на този късмет, като целенасочено изпробва нови неща, за да излезе от зоната си на комфорт, само за да види какво се случва. Ако новата връзка обаче дойде лесно, Девата не трябва непременно да предполага, че тя ще продължи вечно. Те трябва да внимават да не поставят всичките си очаквания за щастие върху този един човек, тъй като те вероятно ще бъдат разочаровани. Въпреки това, каквото и да се случи, все още може да бъде смислено и много забавно. За Девите, след като нещо се случи, те трябва просто да се съсредоточат върху удоволствието от момента.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица може да доведе до забавно хвърляне с главата напред, което е супер интензивно и изгаря скоро след това. Или може да доведе до продължителна връзка. Ако срещнете някой специален, бихте могли да намерят дълголетието. Всичко ще се свежда до това, което търсят, и усилията, които са готови да положат, за да поддържат връзката след тази първоначална фаза. Ако Стрелецът го чувства и иска да направи нещо официално, те могат, като бъдат честни с новия си партньор относно това, което искат, и да намират начини да поддържат връзката забавна.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ново преживяване за Водолеите, тъй като те обикновено искат да правят своите си неща и често не отделят време за развитие на връзки. Но ако срещите са нещо, върху което са се замисляли, новата седмица може да е най -доброто време най-накрая да се опита. Всичко, което трябва да направят, е да бъдат отворени за идеята да пуснат хората, което може да е трудно, но също така ще ги направи по-щастливи, отколкото биха могли да осъзнаят. Тази седмица може да бъде чудесно време да се огледат и да видят с кого може да се срещнат. Но благодарение на астрологичните събития, процесът ще бъде още по-лесен.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА