Last news in Fakti

4 Март, 2013 11:00 6 164 2

Чарли Шийн: Ако Линдзи ме послуша, ще спечели

  • чарли шийн-
  • линдзи лоън-
  • страшен филм 5-
  • актриса-
  • ментор

Актьорът се опитва постепенно да изчисти имиджа си на „пияница” и „скандалджия”.

Не отдавна, лошото момче на Холивуд подаде ръка на изпадналата в беда Линдзи Лоън, като ѝ дари 100 000 долара.

Покрай общата работа на актьорите в „Страшен филм 5”, Шийн не спира да предлага помощта си на скандалната Лоън. Стана ясно, че той дори й е предложил да бъде нейн „ментор”.

„Поддържам връзка с някой, който очевидно се нуждае от ментор, без значение дали го иска или не. Тя може да продължава да се влачи по купони със своите парти-дружки или да се обърне към мен за съвет. А съм човек, който е минал през всички етапи на приключението, в което се намира тя", заяви актьорът пред сайта TMZ.

"Ако ме послуша, ще спечели. Ако не го направи, всичко остава нейните ръце", допълни Шийн.

След участието им в хитовата комедия, тръгнаха слуховете, че двамата имат интимни отношения и извън снимачната площадка.

„Обичам я, уважавам я, но не съм я докоснал с пръст. Е, харесва ли ти това, Америка?", заяви още Чарли Шийн.

Молим читателите, които подкрепят идеята за 100% МАЖОРИТАРНИ избори с възможност за отзоваване на депутати, да я подкрепят и във Facebook.

Логото на кампанията „100% Мажоритарни избори” (кликнете върху снимката, за да я уголемите, разпространите и разпечатате).

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    Топнал е червейчето Чарли, то е ясно
  • 2 Дядо марgо

    0 0 Отговор
    Е то неговото е живот не като нащо ходене по мъките ;)