Last news in Fakti

25 Август, 2021 11:28 16 087 2

Пълен хороскоп за месец септември за всички зодии

  • хороскоп-
  • септември-
  • тамара глоба

Според прогнозата на Тамара Глоба почти всички зодиакални знаци ще имат достатъчно късмет

Пълен хороскоп за месец септември за всички зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Хороскопът за септември на Тамара Глоба е първото нещо, което всеки, който се интересува от бъдещето си, трябва да прочете. Според прогнозата на руската астроложка, почти всички зодиакални знаци ще имат достатъчно късмет, за да покажат цялата си решителност и умения да убеждават. Именно тези качества ще им помогнат в точния момент да успеят в начинанията си, пише jenata.blitz.bg.

Глоба съветва да отложите ключови решения, сериозни медицински процедури и други важни въпроси до благоприятните за месеца дати 17, 18, 20 и 27.

Като неблагоприятни дни тя посочва 21, 29 и 30 септември. Важни въпроси не трябва да се планират за това време. Препоръчително е да се избягват и конфликти.

По отношение на финансите астроложката казва, че загубите, които някои са претърпели през август, ще им помогнат за напредване в кариерата. Някои обаче все пак ще трябва да сменят работата си.

Няма нужда да бързате да извършвате финансови операции с налични пари, бъдете внимателни с депозитите. Септември ще бъде подходящ момент за натрупване на средства.

На работното място единствената възможност за постигане на големи висоти е работата в екип.

Овен

Смяната на сезоните ще засегне Овена. Настъпването на есента ще донесе нови хобита на представителите на този знак. Възможно е да възникнат временни финансови затруднения, но те няма да продължат дълго.

Телец

За Телците септември ще започне с планиране на бюджета. Финансовата стабилност ще бъде приятен плюс, но все пак не трябва да се разпореждат с парите безразборно.

Семейните представители на знака ще трябва да посветят по-голямата част от свободното си време на деца.

Близнаци

За представителите на този зодиакален знак предстои състезателна битка на работното място. Ако не се поддадете на емоциите и следвате гласа на разума, ще можете да излезете от неприятностите като победител. В семейството ще цари пълна хармония.

Рак

През първия есенен месец ще ви се наложи да поработите здраво, за да увеличите парите си. Дори да ви се иска да починете, такъв шанс не трябва да се пренебрегва. Подкрепата на най-близките ще ви помогне да не губите сили.

Лъв

През септември ще можете да постигнете много. Благодарение на това в края на месеца ще можете да отидете на почивка с половинката си. Романтиката ще се отрази добре на връзката ви.

Дева

Есента ще започне с изгодна възможност за придобиване на нови знания и умения. И това се отнася не само за подрастващите, но и за хората, които вече имат професия. Обучението и курсовете ще бъдат от полза за кариерата ви.

Везни

През този месец ще успеете да се справите със страховете си и да възстановите връзките с роднините. Ако имате деца, не бива да пренебрегвате проблемите им. Съветът на родителите може да бъде ключов за тях.

Скорпион

Повечето представители на този знак ще бъдат заети с неприятности, свързвани с преместване. Не се разстройвайте, ако някои въпроси не се решат навреме. Сделката ще приключи успешно.

Стрелец

Представителите на този знак ще могат да зарадват семейството си с приятни изненади. С началото на есента ще могат да си позволят да си починат добре и да отделят повече време на близките и приятелите си.

Не е нужно да се притесняват за пари.

Козирог

Козирозите ще искат да направят нещо впечатляващо този месец, за да си създадат име. Инвестициите в замисления проект ще се превърнат в надеждна основа за развитие.

Водолей

За Водолеите септември ще започне с нови перспективи на работното място. Не трябва да се страхуват от промяна. Звездите съветват да поемат риск. Той ще се оправдае напълно.

Риби

В миналото сте направили достатъчно инвестиции, за да получите най-накрая дивиденти. Прието предложение за сътрудничество ще се окаже добър избор.

В личен план обаче не всичко е толкова гладко. Понякога си струва да правите отстъпки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    1 2 Отговор
    Всички зодии требе се ваксинират,не ли?🐵👍
  • 2 Черна котка

    2 0 Отговор
    Много е пълен...няма що