Last news in Fakti

27 Август, 2021 15:52 3 592 2

Филип Буков получи важно признание (СНИМКА)

  • филип буков-
  • актьор-
  • приз-
  • награда-
  • тамплиери-
  • орденът на рицарите тамплиери-
  • андрей баташов

Актьорът се похвали, че е получил престижна награда за творчески постижения в театъра и киното

Младият актьор Филип Буков, който съвсем скоро ще гледаме в новия тв сериал на bTV "Татковци", се похвали с важно признание на последователите си в социалните мрежи чрез един от актуалните си постове, в който споделя с вълнение какво признание е получил наскоро.

Актьорът, който блесна с ролята си на д-р Хаджихристев в култовата медицинска поредица "Откраднат живот", е бил удостоен с наградата "Андрей Баташов" за творчески постижения на театралното и кино изкуство.

"Събота (21.08.), беше специален ден за мен. Орднът на Рицарите Тамплиери - Велик приорат България ме удостои с наградата "Андрей Баташов" за творчески постижения в сферата на театралното и кино изкуство. Тя се присъжда на млади актьори на възраст до 33 години и аз съм нейният четвърти носител.

Това е първата ми награда след завършването на театралната академия и затова смея да твърдя, че е и първата ми професионална такава. Благодаря за честта и признанието. За мен това ще остане сантимет за цял живот, а първите неща винаги се помнят. Вляво е Великият приор - ген. Румен Ралчев, а отдясно на мен е председателят на комисията, големият български актьор Васил Банов", пише с гордост и много вълнение Буков.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    5 0 Отговор
    тос от геи парадат сигорно виште какав нежен само перука му триябва ох котиоо щте играе мечавия
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Този се прави на рицар ха ха . Когато от артистичната гилдия получи награда , тогавадасе хвали . Не с тази на някакви ,рицари .