Last news in Fakti

3 Септември, 2021 07:00 12 916 0

Вашият хороскоп за днес, 03.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 03.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате нужда от почивка, така че оставете за малко работата и отдъхнете. Не е нужно да се съсипвате заради някакъв неясен резултат. С максимално внимание се отнесете към дребните детайли, ще окажат съществено влияние на решенията, които се налага да вземате днес.

Телец

Неподходящ ден за ново начало. Ако не ви е абсолютно необходимо, не е нужно точно днес да стартирате каквото сте си наумили. Самочувствието ви е нестабилно и в голяма степен зависи от настроението ви.

Близнаци

Сутринта сякаш всичко ще е против вас, но с течение на времето всичко ще си дойде на мястото и отново ще можете да дирижирате събитията с познатия замах.

Рак

Не твърде успешен ден, няма да можете по никакъв начин да повлияете на хода на събитията. Приемете философски нещата и оставете Господ да си върши работата, не хабете излишни емоции. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с роднини и приятели.

Лъв

Внесете изменение в бюджета, възможни са доста промени днес. Не се притеснявайте да експериментирате, да търсите новото и различното. Идеален момент за релаксация и е просто непростимо да не го използвате.

Дева

Желанието ви да се докажете може да ви докара някои главоболия. Не се опитвайте да сте навсякъде и да сършите работата на всички, щадете се и дайте шанс и на другите да поработят.

Везни

Здравето ви няма да е перфектно, така че вземете мерки овреме, за да не стане после твърде късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате невероятно.

Скорпион

Не се притеснявайте, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък доста сте се позанемарили. Направете всички онези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Стрелец

Още със ставането си ще установите, че всичко се върти около вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, макар да сте заобиколени от най-топлата и дружелюбна атмосфера. Разбирате ли сега какво им е на звездите – мъка, мъка....

Козирог

Не се изнервяйте, че днес всичко се случва като на забавен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, отколкото сте предполагали.

Водолей

Светът не е в розовите цветове, вкоито очаквате, но и не всичко е толкова драматично, колкото ви се струва. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е помагала в толкова много случаи. Да всичко е лично, но не приемайте нещата лично, неврозите на другите не са вашите собствени, нали.

Риби

Днес имате възможност да се покажете в целия си блясък и да се очаровате всеки, който дръзне да ви погледне. Домашните отново са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте драматично да преживявате всичко.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА