Last news in Fakti

4 Септември, 2021 07:00 10 345 0

Вашият хороскоп за днес, 04.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Странен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 04.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес откровените разговори ще ви помогнат да преодолеете дистанцията, появила се преди време между вас и роднините ви. Сутринта може да ви поднесе неприятна изненада. Не се страхувайте от фиаско, това ще ви помогне да се справите с всичко без проблем.

Телец

Днес изцяло зависите от здравето си, а трябва да е обратното – то да зависи от вас. Ами не се помайвайте – вземайте мерки. На първо време повечко разходки и спорт ще ви се отразят добре, а междувременно може да заместите споровете с разбиращи разговори.

Близнаци

Изненадващо обаждане може да провали плановете ви за днес. Ако не е абсолютно наложително, имайте смелостта да откажете, не сте „Бърза помощ” все пак.

Рак

Твърде е възможен конфликт в семейството ви. Опитайте да поговорите и да потърсите начин да изгладите нещата. Хубаво е да приложите някои процедури за разсейване на напрежението, което сте натрупали. Като начало една разходка рано сутринта, ще ви се отрази добре.

Лъв

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Дева

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Везни

Всички са щастливи и прекрасни с днешното звездно разположение, сякаш само вие си търсите поводи да за тревоги. Понякога просто трябва да дадете време на нещата да се случват, не ги пришпорвайте постоянно, но и не губете интерес. Случването на нещо ново е като една бременност, има нужда от точно определен срок, за да даде живот на здраво бебе. Бъдете търпеливи и ... четете приказки.

Скорпион

Стремеж към свобода и необходимост от приятели. Днес това ще са нещата, които ще хранят душата ви. Може да направите нещо различно, нетипично, ей така за разкош и за добро настроение. Светът е с вас и е ваш приятел.

Стрелец

Днес ще имате нужда от признание. Изглежда странно - някой толкова бляскъв и самоуверен като вас да има нужда от признание, но какво е Слънцето, ако не дава живот, топлина и светлина. Вие имате нужда някой да приеме и да оцени нещата, които давате.

Козирог

Започвате този ден с големи надежди и очаквания. Нали знаете, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Днес сте просто великани, наистина. Запазете вярата си такава още дълго.

Водолей

Хубав ден за нещо голямо. Ще имате достатъчно хъс за работа, енергията ви ще е дори в повече. Добре е да започнете да спортувате нещо вместо да се заяждате с хората около вас.

Риби

Днес ще трябва да изгладите някои свои вътрешни противоречия и чак тогава да действате. Имате някои могъщи конкуренти, с които трябва да действате много внимателно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА