Last news in Fakti

5 Септември, 2021 07:00 10 634 0

Вашият хороскоп за днес, 05.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днешният ден ще донесе известни разочарования на Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 05.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

За всяко нещо има различен подход - дали пилето пресича пътя или пътят се движи под пилето, още Айнщайн е разсъждавал по този въпрос. Ето ви ден за странности и непрактични умозаключения.

Телец

Днес ще търсите бляскави преживяваниям идеи, вдъхновения. Най-добре е да намерите подходящата дестинация и да тръгвате натам. Важното е да гледате философски, да виждате мащаба на нещата, да не задълбавате в безмислени подробности.

Близнаци

Ще имате нужда от грижи, топлина и преданост. Има един космически закон, който казва, че каквото искаш за себе си, първо трябва да го дадеш на другите. В този случай проявете загриженост и внимание и резултатът няма да закъснее.

Рак

Нуждата от новини и свежа информация ще е основната движеща сила за вас днес. С онова, което знете, може да станете причина за началото на нещо наистина вълнуващо. Не забравяйте, че информацията е сила.

Лъв

Ще търсите сигурност, спокойствие, стабилност. Ден за наистина ценните неща в живота, онези които са ваша опора - семейството, приятелите, дома, природата. Намерете начин да усетите връзката си с всяко поотделно.

Дева

Неделя е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Направете нещата, които ви носят радост, сила и вдъхновение. Акумулирайте енергия. Настроенията ви днес ще са странни, непредсказуеми и изненадващи дори за вас самите, но пък носещи толкова нови чувства.

Везни

Основната профилактика днес е да не прекалявате с течностите и солените храни, помогнете на стомаха и на жлъчката. Сутринта ще сте доста унили, но с напредването на времето ще се покачва и настроението. Някъде към полунощ ще сте чудесна компания.

Скорпион

Днешният ден ще ви донесе известни разочарования, свързани с външния вид. Не е нужно да се ядосвате и кардинално да го променяте, може би трябва просто да експериментирате с друга прическа.

Стрелец

Да сте уверени в себе си е прекрасно, ако това не нарушава душевния мир на хората около вас. Имайте едно наум, когато демонстрирате величието си.

Козирог

Забравете илюзиите и напразните очаквания, сега трябва да сте изключително внимателни, способни да отклоните неприятните ситуации. Ще запомните деня като наситен с приключения.

Водолей

Непременно отделете време, за да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено много енергия губите и е добре от време на време да спирате, за да акумулирате.

Риби

Днес желанията ви ще ви изиграят лоша услуга. Имайте предвид, че днес погрешно ще разбирате знаците на съдбата. Най-добре да се усамотите и да си починете.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА