Last news in Fakti

6 Септември, 2021 07:00 10 007 3

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Дълбоки чувства, спомени, странни настроения ще ви споходят днес Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един специален ден за всеки, който носи България в сърцето си. Един ден, който напомня за силата на цялото, за силата на обединението и народностното съзнание. Един ден човек да се замисли къде е в този свят и кои са неговите стойности.

Телец

Ден за притихване и среща със съкровеното в себе си. Външната енергия ще е малко, за сметка на вътрешната. Задавали ли сте си въпроса - какво точно празнуваме днес?

Близнаци

Дълбоки чувства, спомени, странни настроения, все едни такива неща ще ви споходят днес, в деня на Съединението. Отделете няколко минути, за да си спомните кои са били онези хора, които са направили Съединението възможно и откъде е идвала силата им. Може би ще получите малко от техните дарове на сърцето.

Рак

По-емоционално сдържани ще сте днес и сякаш без енергия. Време за събиране, за фокусиране върху темите за месеца. И ден за празнуване на един истински акт на Обединение и единодействие.

Лъв

Материалните въпроси ще поглъщат голяма част от енергията ви днес. Започна вече първият есенен месец и е време за костюмиране, време за гримиране и за адаптация. Използвайте този ден, за да подредите приоритетите си за новия сезон.

Дева

Ако е възможно, отделете този ден за себе си. Ден да подредите силите и слабостите си, успехите и постиженията, всичко онова, което ви радва и натъжава. Сортирайте и подредете вътрешните си лавици, за да се чувствате спокойно и сигурно. Щом имате вътрешен ред, нищо няма да може да ви събори.

Везни

Ще имате нужда да избягате от цялата суета и суматоха около вас. Може да се окаже малко трудно да намерите тихо местенце. Но определено ще се почувствате по-добре, ако намерите поне два часа да останете насаме със себе си. Ще ви зареди.

Скорпион

Днес ще сте безпристрастни и обективни, доколкото това е възможно и дори ще сте твърде дружелюбни и отворени към сътрудничество. Ден на приятни изненади и срещи.

Стрелец

Този ден, колкото и да е странно, но ще има значение за кариерата и репутацията ви за в бъдеще. Днес е важно да се фокусирате върху нещата, които искате да постигнете през идните 4-ри седмици. Бъдете ясни, конкретни и фокусирани, именно това е нужно, когато се прицелвате в нещо, нали?

Козирог

Законът за относителността ще ви напомни, че всичко е относително. Винаги е нещо ще бъдете добри, а в друго не толкова. Важното е да не се сравнявате с околните и да следвате своя вътрешен порив и сила. Дерзайте!

Водолей

Този ден ще ви напомни, че да промените обстоятелствата в живота си, можете сами. Имате силата, просто открийте мотивацията си за действие. Обединете мислите, емоциите и волята си и няма как да не постигнете резултати.

Риби

Днес и в следващите 4-ри седмици се съсредоточете върху закона на привличането. Знаете - подобното привлича подобно. Наблюдавате мислите си, наблюдавайте чувствата си и ще разберете защо някои неща присъстват в живота ви.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    1 2 Отговор
    За Оовенът ме изкефи прогнозата. Браво!

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ
  • 3 Aries

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия":

    Обаче за гергьовден беше гадна.